Džolijas un Pita saldākie laulības momenti un abu citāti par tiem...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kamēr pasaule skumst un Holivudas fani niknojas par aktieru pāra Andželīnas Džolijas un Breda Pita lēmumu izbeigt laulību, piedāvājam atskatīties uz skaisto, kas abu attiecībās bijis... Ko abi mīlot un cienot ir teikuši viens par otru...

Breds Pits

«Man ir ļoti svarīgi zināt, ka esmu labās rokās. Savai Endžijai es uzticu savu dzīvi. Es mīlu viņas instinktus.»

«Mēs atrodam laiku mums. Mēs plānojam mammas un tēta laiku, kas nav īsti mammas un tēta laiks. Tas saucas - doties uz viesnīcu!»

«Esmu sapratis vienu lietu - sieviete ir sava vīrieša atspulgs. Ja tu viņu mīlēsi kā traks - viņa tāda arī kļūs!»

«Daudz mīlestības, daudz cīņas, daudz strīdu; daudz kopīgu zobu tīrīšanu un spļaudīšanās... haoss, totāls haoss. Un tomēr tas ir tik jautri!»

«Būt laulībā nozīmē apturēt vēju un gultā ēst saldējumu...»

«Viena no labākajām lietām, ko esmu izdarījis, - esmu nodrošinājis saviem bērniem labu māti! Endžija ir dzinējspēks. Viņa ļoti rūpējas par savu ģimeni, un es vēlos, lai viņa arī lepotos ar savu vīru!»

Andželīna Džolija

«Mums ar Bredu ir savas ģimeniskās lietas, savas problēmas. Skaidrībai: mums ir strīdi un problēmas kā jebkuram citam pārim. Ir dienas, kad mēs ļoti nokaitinām viens otru un vēlamies sev telpu...»

«Pirmkārt bērni, tad Breda sieviete un tad mans internacionālais darbs; es cenšos sevi mācīt tā dzīvot. Ir jādara labas lietas, kamēr esi dzīvs.»

«Lai kurp tu dotos, vētras laikā salīpiet kopā... Tas ir labs ieteikums viens otram...»

«Mums ir brīži, kad saku: būšu tev vēl labāka sieva - es iemācīšos gatavot! Parasti tad Breds atbild: es zinu, kur tu esi lieliska un kur neesi, - paliec tāda, kāda esi!»

«Pārciešot operācijas, es vienmēr jutu viņa atbalstu. Un tas palīdzēja nemazināties manai sievišķībai - just līdzās vīru! Tas, ka vari runāt tieši par problēmām un izdzīvot tās kopā, ir brīnišķīga lieta...»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu