Kurš beigās samaksās par Barona ielā sabojāto velosipēdu?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVNET jau ziņoja, ka Barona ielas ietvju remontētāji sabojājuši kāda vīrieša velosipēdu. Atbildīgās personas solīja segt riteņa remonta izdevumus, bet tagad tā īpašnieks ir noraizējies, vai tā tiešām notiks. Rīgas domes Satiksmes departamentā norādīja: ja Ceļu pārvaldes pārstāvji ir sabojājuši kāda cilvēka velosipēdu, viņiem jāatlīdzina radītie zaudējumi.

TVNET lasītājs raksta: «Lūk, kā turpinās stāsts par manu nu jau slaveno velosipēdu. Video redzams, kā mans velosipēds ir nogāzts, to nogāza kāds ne visai pieklājīgs velobraucējs, bet no velosipēda nogāšanas rāmi būtu grūti saliekt.

Video redzams, ka Ceļu pārvaldes darbinieki paņem manu velosipēdu ar izliektu stūri, aiz velosipēda rāmja paceļ visu statīvu ar visiem pārējiem velosipēdiem, kā rezultātā tika ieliekts rāmis, ko atzina veikalā X sports, kurā tika pirkts un arī remontēts šis mans velosipēds.

Rāmi taisnot nevarēja, jo alumīnija rāmis un pēc tā taisnošanas pastāv lūšanas risks,

tādēļ bija jāmaina rāmis, kura izmaksas kopā ar darbu veidoja 340,59 eiro.

Protams, atbildīgais par darbiniekiem, kuri šo varoņdarbu izdarīja, teica, ka visu kārtosim un «BOSI» lemjot, ko iesākt.

Viņi lemj jau otro nedēļu, un es domāju, ka tā arī neizlems. Paldies arī Rīgas domes Satiksmes departamentam, kuri centās palīdzēt un teica, ka vainīgie atmaksāšot zaudējumus, to arī atspoguļoja Tvnet.lv.

Taču, kad uzzināja, ka problēma ir lielāka, nekā sākumā likās, viss apstājās.

Valsts policija arī pēc uzrakstītā iesnieguma atsūtīja atbildi, ka nesaskata noziedzīga nodarījuma sastāvu.

Tātad, ja neesi apdrošinājis savu velosipēdu, nedrīkst to atstāt bez uzraudzības. Jo, ja kāds tam kaut ko nodarīs, atbildība viņam nebūs jānes. Bet nu es ar katru dienu arvien vairāk mīlu pilsētu, kurā es dzīvoju un kurā nav jābaidās ne no kā, jo mēs tak esam pasargāti.

Paldies saku ikvienam, kurš man centās palīdzēt šā jautājuma risināšanā. Velo ir sataisīts, ripo labi. Liels paldies X sports puišiem .Turpināšu cīnīties par zaudējumu atlīdzināšanu.»

Savukārt Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dimante TVNET norādīja -

ja Ceļu pārvaldes pārstāvji ir sabojājuši kāda cilvēka velosipēdu, viņiem jāatlīdzina radītie zaudējumi.

Departaments sekos līdzi notikumu attīstībai.

TVNET jau ziņoja, ka Barona ielas ietvju remontētāji sabojāja kāda vīrieša velosipēdu, pārceļot velonovietni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu