Radīta pirmā fitnesa aproce ķermeņa struktūras noteikšanai

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tehnoloģiju zīmols «TomTom» radījis pirmo un šobrīd vienīgo fitnesa aproci, kas papildus soļu, miega un sirdsdarbības analīzei no plaukstas locītavas nosaka arī ķermeņa struktūru.

«Cilvēka motivācija nodarboties ar sportu var būt divējāda – vai nu zaudēt lieko svaru vai trenēt un audzēt muskuļus. Taču zināms, ka tikai ķermeņa svara cipars neko neizsaka. Divi cilvēki ar vienādu svaru var būt pilnīgi atšķirīgi, jo atšķirīgs būs arī viņu muskuļu un tauku sadalījums ķermenī. Jaunizveidotā aproce ievieš lielāku skaidrību, ļaujot analizēt ķermeņa struktūru, sasaistot analizējamos datus ar veiktajām fiziskajām aktivitātēm,» stāsta «TomTom» produktu eksperts Aigars Kauliņš.

Pieskaroties uz aproces izvietotajai pogai bez papildu siksniņām, «TomTom Touch» nosaka procentuālo tauku un muskuļu proporciju ķermenī. Regulāra ķermeņa struktūras analizēšana aproces lietotājam palīdz saprast, vai un kā ikdienā veiktās fiziskās aktivitātes ietekmē ķermeņa struktūru. Līdz šim šādus mērījumus bija iespējams veikt vai nu ar tieši tiem paredzētiem svariem vai dārgiem tehnoloģiskiem risinājumiem. Ar «TomTom Touch» aproces ienākšanu tirgū šie mērījumi kļuvuši daudz pieejamāki plašākai auditorijai.

Aproce «TomTom Touch» ir radīta valkāšanai visu diennakti, ietverot sevī visas vērtīgākās aktivitāšu uzskaitītāju funkcijas, kas pašreiz pieejamas citās šī un citu ražotāju viedaprocēs. Aproce, kas uzskaita soļus, analizē miega ciklus, uzrauga sirdsdarbību visas dienas garumā, norāda kaloriju patēriņu, vienlaikus ir aprīkota ar sporta režīmiem skriešanai, riteņbraukšanai un sporta zālei. Tāpat aproce uzrāda paziņojumus par ienākošiem zvaniem vai īsziņām viedtālrunī.

Jāteic gan, ka lēts šis prieks nav - aproces aptuvenā cena veikalos Latvijā ir 150 eiro.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu