«Pirmā deja»: kaislīgā sasiešana zaudē baleta un hiphopa kokteilim

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

STV Pirmā! populārais šovs «Pirmā deja» noslēdzies ar īpaši atraktīvu sēriju, kurā, lai spētu noteikt uzvarētāju, žūrija tika novesta līdz nervu sabrukumam un pat pieprasīja pienu veselības stiprināšanai. Pašmāju dziedātāja Laura Raila perfekta tango dēļ bija gatava burtiskā nozīmē ar lakatu sevi sasiet kopā ar topošo vīru, tomēr uzvaras laurus plūca Sigita un Kaspars, kuri demonstrēja juteklisku deju ar kordebaleta un hiphopa elementiem.

Dziedātāja Laura Raila ar savu topošo vīru Ņikitu iepazinās internetā. Lai arī Lauras profils bija viens no populārākajiem, topošo vīru sīvā konkurence nebiedēja. Viņš dziedātāju savaldzināja, aicinot iedzert visgaršīgāko lati pasaulē. Abi balodīši vēlējās apprecēties, vēl kamēr dzīvs ir Lauras tēvs, kurš slimoja ar vēzi. Tēvs paguva dot savu svētību, bet kāzas diemžēl nesagaidīja.

Ņikita nodarbojas ar burāšanu un pirms kāzām ilgāku laiku bijis spiests uzturēties ārpus Latvijas, tāpēc dejas iestudēšanā lieti noderēja topošā vīra pieredze sporta dejās. Lai arī Liene Skulme, kura sākotnēji apņēmās palīdzēt pārim iestudēt vislabāko kāzu deju, negaidīti saskārās ar veselības problēmām, Laura un Ņikita ātri vien atrada kopīgu valodu ar horeogrāfu Eldaru Salvi Ozoliņu. Viņš mēģinājuma laikā nesmādēja arī radikālas metodes deju soļu apgūšanai, Lauru un Ņikitu pat sasienot kopā ar lakatu.

Sigita un Kaspars iemīlējās brīdī, kad meitene pārcieta smagu slimību un bija spiesta iziet ķīmijterapijas kursu. Abi satikās draugu ballītē, kur Kaspars jau no pirmā acu mirkļa bija pārliecināts, ka šī ir viņa sapņu meitene un abi noteikti apprecēsies. Savukārt Sigita bija piesardzīgāka un sākumā nespējusi noticēt puiša jūtām. Tomēr, kā atzīst Sigita, Kaspars ir bijis nenovērtējams atbalsts ne tikai viņas dzīves grūtākajā posmā, kad meitene cīnījās ar smago slimību, bet arī viņas laimīgākajā brīdī, kad pasaulē nāca abu bērniņš.

Iepriekš pāris kopā bija dejojis vien zaļumballēs, tāpēc abi sākotnēji bija visai skeptiski pret horeogrāfa izvēlēto deju, kuru papildināja arī hiphopa elementi. Tomēr skolotāja neatlaidība spēja viņus pārliecināt. Tiesa gan, intensīvais mēģinājumu un piesātinātais ikdienas ritms abus tā nogurdināja, ka Sigita un Kaspars pat bija gatavi mest plinti krūmos, atteikties no mēģinājumiem un deju tā arī neiemācīties. Tomēr neatlaidība un spēja pasmaidīt caur sāpēm abiem atnesa uzvaras laurus. Par pāra izcilo veikumu sajūsmu neslēpa arī kāzu viesi un radinieki, smejoties: ja būtu zinājuši par Kaspara slēpto talantu, viņš tiktu lūgts uz deju it visos radu saietos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu