Ko vērts redzēt Keiptaunā, iesaka Elza Leimane!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baletdejotāja Elza Leimane Dienvidāfrikas pilsētā Keiptaunā dzīvo pēc «zvēru likumiem» un pirmo reizi izbauda paraglaidingu.

Populārajai baletdejotājai Elzai Leimanei ceļošana kļuvusi par ikdienu, tāpēc viņu pārsteigt ir ļoti grūti. Tomēr Dienvidāfrikas pilsētai Keiptaunai tas ir izdevies. Šovakar «STV Pirmā» raidījumā Hobiju Domnīca ar Lauru Jēkabsoni māksliniece atklās, kāpēc šī pilsēta ir tik neaizmirstama, un dos padomus par apskates vērtām vietām Keiptaunā. Egoistes lasītājām ir unikāla iespēja ielūkoties raidījumā vēl pirms ētera un noskaidrot, kur baletdejotāja pirmo reizi izmēģināja paraglaidingu un kāpēc šī krāšņā pilsēta ir kļuvusi par Elzas mīļāko vietu pasaulē.

Izbaudi Keiptaunas krāšņo dabu!

Ja vēlies baudīt elpu aizraujošus dabas skatus, tad Keiptauna ir lielisks galamērķis. Lai arī pilsēta atrodas Āfrikas kontinentā, tā ir ļoti attīstīta un eiropeiska. Turklāt izrādās, ka tajā ir neticami spēcīgas baleta tradīcijas, tāpēc Elza Leimane šajā pilsētā viesojas visai bieži.

Apskati pilsētu no putna lidojuma un nolaidies pludmalē

Būt Keiptaunā un to neapskatīt no putna lidojuma nozīmē tajā nebūt vispār. Kā atzīst baletdejotāja, šī ir pilsēta, kurā gribas nodoties neprātīgām aktivitātēm. Tāpēc tieši šeit viņa divas reizes lēkusi ar paraplānu.

Izaudi safari pieredzi

Tieši šajā pilsētā Elza Leimane dzīvojusi pēc «zvēru likumiem» – cēlusies rīta agrumā, lai reindžeru pavadībā dotos apskatīt zvērus, nakšņojusi teltī, lai gūtu īstu piedzīvojuma sajūtu. Baletdejotāja atzīst, ka Keiptaunā var dzīvot mēnešiem. «Esiet drosmīgi un izbaudiet ikkatru stūrīti, ko šī pilsēta piedāvā,» aicina māksliniece.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu