Gāzes sprādzienā Rjazaņā bojā gājuši 3 cilvēki

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā naktī Krievijas pilsētā Rjazaņā gāzes sprādzienā pamatīgi izpostīti divi daudzstāvu dzīvojamās mājas stāvi un negadījumā gājuši bojā trīs civēki, ziņo aģentūra TASS. Eksplozija notikusi plkst.4.36 pēc Maskavas laika, bet ugunsgrēks notkuma vietā nav izcēlies. Tomēr pamatīgi postījumi nodarīti vismaz astoņiem dzīvokļiem, tai skaitā ir bojāti stāvu pārsegumi un izsisti logu stikli.

Sprādzienā bojātā ēka ir salīdzinoši jauna – tā būvēta 2013.gadā. Sākotnēji ziņots par četriem cietušajiem, taču drīz vien viņu skaits pieaudzis līdz 15, to skaitā ir arī viens bērns. Trim cietušajiem konstatēti kaulu lūzumi. Vēlāk jau ziņots arī par trim eksplozijā bojā gājušajiem.

Gāzes sprādziens nograndis 10 stāvu dzīvojamās ēkas 9 stāvā un tā ietekmē daļēji sagrauta arī katlu māja, kas nodrošināja šīs ēkas apkuri.

Foto: inforesist.org

Krievijas Ārkārtas situāciju ministrija ziņu aģentūrai Interfax pavēstījusi, ka no sprādzienā bojātās ēkas evakuēti 57 cilvēki, kas izvietoti pagaidu uzturēšanās vietā līdzās esošajā skolā. Pēc neoficiālām ziņām, sprādzienu izraisījusi gāzes noplūde no lokanās caurules vienā no dzīvokļiem un tā ir saistīta ar klajiem drošības noteikumu pārkāpumiem. Lai noskaidrotu precīzākus traģēdijas iemeslus, notikuma vietā strādā izmeklēšanas grupa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu