Maltā uz skrejceļa nogāžas un aizdegas lidmašīna; ir pieci bojāgājušie

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien avarējot nelielai lidmašīnai pēc pacelšanās no Maltas lidostas, gājuši bojā pieci cilvēki, paziņojusi Maltas starptautiskā lidosta.

(Papildināts viss teksts.)

Tā informēja, ka lidmašīna «Fairchild Metroliner», kas gatavojās doties uz Misratu Lībijā, pēc pacelšanās sasvērusies uz labajiem sāniem, nogāzusies un aizdegusies.

Maltas amatpersonas noliedza iespēju, ka lidmašīnas nogāšanos varētu būt izraisījis sprādziens.

Visi ienākošie un izejošie reisi lidostā nenotika četras stundas.

Francijas valdība pavēstīja, ka lidmašīna bija izīrēta Francijas muitai un no tās tika veikta novērošana, lai atklātu cilvēku un narkotiku kontrabandu. Pēc valdības sniegtajām ziņām, visi bojāgājušie ir Francijas pilsoņi.

Tomēr Francijas muita vēlāk noliedza, ka lidmašīnā būtu atradušies tās darbinieki.

Laikraksts «Times of Malta» iepriekš ziņoja, ka lidmašīna bijusi iznomāta Luksemburgā Eiropas Savienības robežkontroles aģentūras «Frontex» amatpersonu vajadzībām. Tomēr «Frontex» drīz pēc tam izplatīja paziņojumu, kurā noliedza, ka lidmašīna būtu iesaistīta «Frontex» operācijās, kā arī uzsvēra, ka tajā neatradās «Frontex» amatpersonas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu