Leļļu teātrī īpašs Ziemassvētku repertuārs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latvijas Leļļu teātris decembrī piedāvā īpašu ziemas izrāžu repertuāru, rādot iestudējumus, kas ļauj iemantot svētku noskaņu un kopā ar bērniem pārdomāt mūžsenās vērtības - draudzību, iejūtību, izpalīdzību, rūpes, sapratni. Bieži arī paši vecāki atzīst, ka šīs vienkāršās un skaistās pasakas ļaut viņiem atjaunot skaidrību par to, kas šajā svētku laikā ir pats būtiskākais.

Līdzās jau zināmajiem darbiem 11.decembrī pirmizrādi piedzīvos iestudējums «Jūlijonkuliņa Ziemassvētki 2». Atraktīvais Jūlijonkuliņš ar savu kaķi skatītājiem jau pazīstams no stāsta pirmās sērijas - «Jūlijonkuliņa Ziemassvētki», kas arī šogad būs skatāma Leļļu teātra Lielajā zālē. Savukārt jaunākie varoņu piedzīvojumi galvenokārt tiks izrādīti Latvijas reģionos, iepriecinot ārpusrīgas bērnus.

Taču, tāpat kā pirms gada, arī šoreiz Jūlijonkuliņam nepieciešama mazo skatītāju palīdzība! Ziemassvētki tuvojas, taču vecais vīrs nespēj izlemt, ko lai uzdāvina savam kaķītim svētkos. Tieši bērni bija tie, kuri pagājušogad palīdzēja Jūlijonkuliņam izdomāt, kā savu mīluli godāt, dodot tam vārdu Epentālers. Tāpēc arī šogad kaķa saimnieks visas cerības liek uz palīgiem un līdz 5.decembrim gaida dāvanu ierosinājumus uz info@lelluteatris.lv. Labākās idejas autoru gaida ielūgumi uz pirmizrādi.

Bez jau minētajiem iestudējumiem skatītājus svētku laikā gaidīs arī citas izrādes: «Sniega karaliene», «Ziemas pasaka», «Sarkanie zābaciņi», «Sniegbaltītes skola», «Ezītis un egle», «Meitene ar sērkociņiem», «Saulīte un sniega cilvēciņi». Turklāt no 16. decembra pirms Lielās zāles izrādēm un to starpbrīžos bērnus teātra foajē sagaidīs Ziemassvētku vecītis, uzklausīs priekšnesumus un iepriecinās ar kādu saldumiņu.

Šeit neliels video ieskats Ziemassvētku repertuārā. Biļetes nopērkamas Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās, internetā un Latvijas Leļļu teātra kasē. Vairāk www.lelluteatris.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu