«Vikingi» atgriežas. Iepazīsti jaunos tēlus - Ragnāra dēlus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šī diena ir liela diena (30.11.) seriāla «Vikingi» faniem, jo tieši šovakar kanālā «History» pirmizrādi piedzīvos ceturtās sezonas turpinājums - 11. sērija! Kā atminamies, ceturtā sezona beidzās visai neskaidri attiecībā uz galvenā varoņa Ragnāra turpmāko dalību seriālā, bet skaidrs tapa viens - redzēsim jaunus varoņus. Iepazīsties, Ragnāra dēli ir pieauguši! Uzzini, kādi aktieri iejutīsies viņu tēlos.

 
Foto: publicitātes

Ūbe (Džordans Patriks Smits)

Tāpat kā Traviss Fimmels, kurš atveido Ragnāru, arī Džordans ir Austrālijas aktieris, kurš dzimis gan Skotijā. Smits varētu būt zināms no ziepju operas «Neighbours», britu drāmas «Banished» un filmas, kurā filmējusies pati Andželīna Džolija, - «Unbroken.»

Seriālā Ūbe ir pirmdzimtais bērns Ragnāra un karalienes Aslaungas (Alīsa Suterlanda) laulībā, tātad visvecākais dēls, ja vien neskaita Bjornu (Aleksandrs Ludvigs) - Ragnāra un Lagertas (Ketrīna Vinika) dēlu. Tomēr, kā vēsta senā skandināvu leģenda,

secība esot bijusi citāda: pirmdzimtais bijis Ivars, tad sekoja Bjorns, Hvitserks, un jaunākais bijis Sigurds.

Ūbe savu dzīvi pavadīja kā viens no vikingu līderiem, laikā, kad vikingi iebruka anglosakšu karalistē jeb tagadējā Lielbritānijas teritorijā.

Foto: publicitātes
 
Foto: publicitātes

Hvitserks (Marko Islo)

Marko Islo ir dāņu izcelsmes aktieris, kurš Dānijā pazīstams pēc pašmāju seriāla «Mikkel og guldkortet», tāpat viņš filmējies ne īpaši populārās filmās: «The Model», «The Absent One» un «Danny’s Doomsday».

Hvitserks ir otrais Ragnāra un karalienes Aslaungas laulībā dzimušajiem dēliem, kurš piedzīvo Ragnāra sakāvi Parīzē.

«Viņš aptraipīja mūsu vārdu. Ja viņš atgriezīsies - es viņu nogalināšu,» par šo notikumu runā Hvitserks.

Leģenda vēsta, ka Hvitserks visu laiku plecu pie pleca karoja kopā ar brāļiem un pēc tēva nāves pārņēma kontroli Jitlandes (tagadējā Dānija) kaujā.

Foto: publicitātes
 
Foto: publicitātes

Sigurds (Deivids Lindstorms)

Zviedru aktieris Deivids Lindstorms ir rakstnieka Ulfa Lindstorma dēls, kura aktiermākslas pieredze sākusies zviedru politiskajā drāmā «Blue Eyes» un pilnmetrāžas filmā «The Yearning Room».

Sigurds piedzima ar dzimumzīmīti acs varavīksnenē, tāpēc tapa pazīstams kā Čūskas acs.

Savā ziņā arī māte uzskatīja, ka trešais dēls ir izredzētais glābējs.

Sigurds bija dēls, kurš redzēja realitāti, ko Harbards (Kevins Durands) īsti darīja ar visām ciema sievietēm, tās apvārdojot, lai ievilktu gultā.

Leģendā vēstīts, ka trešais dēls pārvaldīja Dānijai piederošu salu Zealandi un vairākas teritorijas tagadējās Norvēģijas dienvidos. Viņš apprecēja Nortambrijas karaļa meitu. Starp citu, tieši Ragnārs bija vainīgs pie šā karaļa nāves.

Foto: publicitātes
 
Foto: publicitātes

Ivars (Alekss Hogs Andersens)

Andersens tāpat kā Marko Islo ir dāņu aktieris. Viņam filmēšanās jomā ir liela pieredze tieši televīzijā, tādos projektos kā «Tvillingerne & Julemanden», «Hedensted High» un «Outsider».

Ivars piedzima kā bērns ar īpašām vajadzībām - viņam nav iespēju staigāt, jo kājas ir bez kauliem. Tomēr šī nespēja pārvietoties nekad nav Ivaram traucējusi būt pašpārliecinātam līderim. Mazajā zēnā ir stipra griba un cīņasspars, kas nereti robežojas ar agresiju un niknumu. Reiz viņš pat sadur savu rotaļbiedru, jo viņš ignorē mazo zēnu, bet, kad Sigurds pavēsta skumjo vēsti par Bjorna meitas noslīkšanu, Ivars vien nosaka: «Kuru tas interesē?» Ivars, sadarbojoties ar Floki (Gustavs Skarsgārds), iekaro aizvien jaunas teritorijas -

viņa prāts un jaunības maksimālisms ir liels dzinējspēks kaujās.

Vēsturiski Ivars bija Ragnāra dēls, kurš par spīti savai nespējai staigāt sasniedza lielas lietas. Viņš piedalījās kaujās uz nestuvēm un vadīja vikingu kuģus, turpat guļot uz zvērādām.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu