Mūziķis Oskars Deigelis rupji lamājas šovā «Uzmanību! Mana sieva pie stūres»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Turpinot pārbaudīt draugu attiecības, šovs «Uzmanību! Mana sieva pie stūres», kas jau šovakar būs skatāms «STV Pirmā!», metis īpašu izaicinājumu un auto vadīšanu nodevis puišu rokās. Turklāt tādu, kuri nekad iepriekš pie auto stūres nav sēdušies. Savukārt instruktora vieta atdota kungu draudzenēm. Viens no spilgtākajiem šīs sērijas dalībniekiem būs jaunais mūziķis Oskars Deigelis, kurš, netiekot galā ar intensīvo satiksmi un auto vadīšanu, šova laikā rupji lamāsies un nekautrēsies atklāt, ka pie stūres jūtoties kā «reāli lopā ar aukstām kājām!» Skaties, kādus lamuvārdus prot Oskars, jau šovakar plkst. 22:00 «STV Pirmā!».

Video: Ieva & Oskars

Tāpat pie stūres sēdīsies arī Raitis Beķeris, kas līdzīgi kā Oskars Deigelis plašāku atpazīstamību guva talantu šovā. Pretēji savam kolēģim Raitis pie stūres jutīsies kā zivs ūdenī un nesapratīs, kāpēc draudzene Liene tik ļoti streso par viņa braukšanas stilu. Vai tad liela bēda, ja mašīna brauc pārāk ātri un pārāk tuvu apmalei vai gājējiem? Un vai tiešām zīme «Dodiet ceļu» jāievēro arī mācību automašīnām?

Video: Liene& Raitis

Šajā sērijā redzēsiet arī pasākumu vadītāju Ingaru Babčuku, kurš ielās dosies kopā ar savu draudzeni Elīzu. Viņš mēģinās apgūt līganu auto vadīšanu, strauji bremzēs un brīnīsies, kā iespējams, koncentrējoties uz braukšanu, vēl arī pamanīt ceļa zīmes.

Video: Eliza & Ingars

Nepalaid garām un izdzīvo īstu attiecību vētru šovā «Uzmanību! Mana sieva pie stūres» jau šovakar plkst. 22.00 pirmajā, īstajā un vienīgajā televīzijā sievietēm «STV Pirmā!». Ja arī tu vēlies doties neaizmirstamā piedzīvojumā un apgūt auto vadīšanas prasmes, piesaki savu dalību šovam, aizpildot anketu mājaslapā stvpirma.lv!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu