Vadītājs sajauc pedāļus un iebrauc upē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Gribēja kā labāk, sanāca kā parasti. Šis labi zināmais teiciens vislabāk rakstur kāda ķīnieša mēģinājumu apturēt ripojošu auto.

Pavisam nelāgi izgājis kādam autovadītājam Ķīnas austrumos, Žiangsu provincē. Sapriecājies par to, ka uz ceļa pamanījis paziņu, vīrietis uzvārdā Žangs, izlecis no sava auto un steidzies apsveicināties, ziņo Reuters. Nelaimīgā kārtā kungs piemirsa neparūpēties, lai auto stāvētu, kur nolikts, tādēļ tas lēnām sāka ripot atpakaļ. Pamanījis notiekošo, mašīnas saimnieks steidza glābt situāciju, taču tā vietā, lai mašīnu apturētu, uzmina gāzes pedālim un ar paātrinājumu atpakaļgaitā iebrauca upē.

Laimīgā kārtā nozīmīgas traumas incidentā neguva ne Žangs, ne viņa notriektais elektrovelosipēda vadītājs. Par automobiļa likteni ziņu nav, taču var pieņemt, kas no ne pārāk dziļās upes jau ir izvilkts un žūst. Zināms arī, ka Žangs nebija pie stūres sēdies jelkādu apreibinošu vielu ietekmē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu