«Svingeri» televīzijas pirmizrādē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Joku, smieklu un pārpratumu piepildīta latviešu komēdija «Svingeri» piedzīvos televīzijas pirmizrādi jau 6. oktobrī kanālā TV3! Pirms filmas pirmizrādes par aktieru emocijām un piedzīvojumiem filmēšanas laukumā visu uzzināsim «Svingeru» filmai veltītā «Bez Tabu Dzīves smalkumu» speciālizlaidumā.

Šarmantie, atraktīvie, humora pilnie un galu galā seksīgie «Bez Tabu Dzīves smalkumu» vadītāji Baiba Runce un Ēriks Palkavnieks jau 6. oktobrī plkst. 21:00 iesildīs «Svingeru» televīzijas pirmizrādi kanālā TV3. Raidījums solās būt humora un pikantēriju pilns, jo būs aizraujošas sarunas ar filmas zvaigznēm – aktieriem, kā arī sižeti, kas ļaus ieskatīties filmas tapšanas aizkulisēs, kuriozos, uzzināt vairāk par to, cik svingošana kā tāda ir populāra mūsdienu Latvijas sabiedrībā.

Savukārt plkst. 22:00 sekos plašu popularitāti ieguvusī komēdija par attiecību veidošanu, greizsirdību un kaisli – «Svingeru» televīzijas pirmizrāde. Visus filmas personāžus vieno vēlme pēc flirta, vai tas būtu partneris svingeru vakarā, vai nejauši sastapts svešinieks uz balkona.

Filmu «Svingeri» veidojusi profesionāla radošā komanda: režisors Andrejs Ēķis, producenti Kristians Alhimionoks un Zanda Seņkova un scenārija autore Rasa Bugavičute-Pēce. Greizsirdīgo un kaislīgo mīlētāju lomās iejutušies Latvijas labākie aktieri – Intars Rešetins un Kristīne Nevarauska no Dailes teātra, Elīna Vāne no «Viņas melo labāk» un Ģirts Ķesteris no «Svešā seja», kā arī jaunie talanti Kristīne Belicka, Jurijs Djakonovs un plaši pazīstamais mūziķis Jānis Jubalts.

Izbaudiet 6. oktobrī plkst. 21:00 «Bez Tabu Dzīves smalkumu» speciālizlaidumu, bet plkst. 22:00 «Svingeru» televīzijas pirmizrādi kanālā TV3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu