Sieva pie stūres: "Viņš jau riskē tikai ar savu mašīnu – un maniem zobiem!»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Televīzijas skatītājus Latvijā turpina priecēt attiecību šovs «Uzmanību! Mana sieva pie stūres», kas skatāms pirmajā, īstajā un vienīgajā televīzijā sievietēm «STV Pirmā!». Jaunākajā šova epizodē pie stūres sēdās skolotājas Anda un Sandra, kā arī jaunā māmiņa Elīna. Dāmām ar auto vadīšanu negāja tik viegli kā cerēts, savukārt vīri demonstrēja gan izcilu savaldību, gan ļausies emocijām, skarbām frāzēm un pārmetumiem.

Mēs esam uz ceļa – ko tu taisi humora šovu! Pie stūres skolotāja Anda

Anda ir rīdziniece, kura nesen savu draugu Reini no Liepājas ir «atvilinājusi» uz Rīgu. Abi ir kopā ir pusotru gadu - Anda strādā par skolotāju un studē, bet Reinis ir šoferis. Tieši Reinis jo īpaši vēlas, lai viņa dzīves biedrene beidzot iemācās braukt ar auto, bet viņš pats varētu no stūrēšanas atpūsties. Taču pagaidām Andai ar stūrēšanu ies diezgan pagrūti – meitene vairāk paļausies uz Reiņa padomu un gaidīs, ka draugs pateiks priekša, kā rīkoties konkrētajā situācijā. Tomēr izrādīsies, ka Reinis nebūt nav tas savaldīgākais instruktors. Turklāt arī laika apstākļi būs īpaši sazvērējušies pret Andu – braukšanas nodarbības laikā snigs un putinās, auto vadīšanu apgrūtinot «pēc pilnas programmas».

Trakums ar tevi, sieviete! Sandra izbrauc Rīgas ielās

Zemgalieši Sandra un Kristaps ir īsti audi automašīnu fani, jo puisis ir šī zīmola kluba biedrs. Sandra studē Bauskas Pedagoģijas institūtā un strādā par skolotāju. Pāris apliecina, ka mīlestība no pirmā acu skata eksistē, jo abi apprecējās jau pēc mēneša ilgas pazīšanās. Sandrai izbrauciens pa galvaspilsētas ielām būs īsts pārbaudījums, jo pēc viņas domām «Rīgā brauc visādi dīvaiņi.» Savukārt Kristaps pēc pirmās auto vadīšanas apmācības atzīs –«Trakums ar tevi, sieviete!»

Spied to pedāli, ko tu uztraucies – vīrs iedrošina savu sievu

Jaunā māmiņa Elīna un apbedīšanas biroja saimnieks Kristaps ir pazīstami desmit gadus. Turklāt deviņus no tiem abus vieno romantiskas attiecības. Elīna jau reiz mācījusies vadīt auto, taču pie autovadītāja apliecības tā arī nav izdevies tikt. Vīrs Kristaps instruktora lomā būs īsts perfekcionists, un tā vietā, lai teiktu priekšā katru manevru, mudinās sievu pašai pieņemt lēmumus par piemērotāko rīcību. Viņš ar tādām frāzēm kā «spied pedāli grīdā, ko tu uztraucies!» «tev labi sanāk», mīļi atbalstīs savu sieviņu tik grūtajā ceļā uz auto vadītāja apliecības iegūšanu.

Attiecību šovs «Uzmanību! Mana sieva pie stūres» skatāms televīzijas kanālā «STV Pirmā!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu