Šiem puišiem laikam vispār nav kauna!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sociālo tīklu lietotājs Renārs Krasts nesen pieķēra vairākus cilvēkus, kuri piecūkoja mežu Biķernieku ielā. Viņš norāda, ka šādus cūkotājus vajadzētu sodīt bargāk un likt viņiem savākt piemēslotās vietas.

Renārs arī nofilmējis, kā tajā vietā izskatās pēc cūku pieķeršanas.

Viņš raksta, ka tika izsaukta policija un sastādīts akts, kā likumā pienākas. Policijā solīts, ka nebūšot nekādas sarunāšanas un personas tiks sodītas,

bet vīrietim ir šaubas, vai izmestie mēsli tik tiešām tiks savākti.

«Kāpēc mani bērni, draugi, paziņas piedalās katru gadu lielajā talkā, ložņā pa mežiem, lasa ērces, vāc svešus sūdus, kāpēc? Tāpēc ka visiem ir vienalga. Valsts zina, ka katru gadu tauta ar bērniem talkas dienā cīnās ar sekām, bet, lai tik tiešām uzliktu reālus sodus cūkām, vispār nereaģē.

Kur mēs dzīvojam? Cūkas piedirš, bet mēs pieradinām savus bērnus pie talkām un priecājamies, ka esam tik forši, tik zaļi. Bet no tā problēma jau nerisinās. Likumdevējs uzskata, ka tas jau nekas traks nav. Mūsu valstī nekas traks nav nedz dzērājšoferi, nedz pedofili, nedz korupcija. Cik patīkami, ka mūsu bērni aug tādā vidē.»

Renārs uzskata, ka vajadzētu īstenot vairākas elementāras lietas piegružotāju sodīšanai:

1. Sodi nevis 100 eiro, bet 5000 eiro fiziskai personai;
2. Cūkas ar saviem bērniem, mammām un radiem sakopj apkārtējos mežus uz sava rēķina.

Pēc principa - kuru noķēra, tas pumpējas par visiem.

Lai zina tautas varoņus;
3. Piegružotāja auto konfiskācija.

«Es zinu, ka nekas nemainīsies, jo valstij ir izdevīgi pavasara talcinieki. Skumji, ka likumdevējs nevar sakārtot stingri šo sfēru. Es nečīkstu, bet stulbākais, ka mēs audzinām savus bērnus no bērnu dienām vākt sūdus aiz citiem, nevis dzīvot kā krietniem saimniekiem.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu