Gaisa atsvaidzinātāju ikona ienāk mājās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Visā pasaulē pazīstamā Wunder-Baum «eglīte» atrod plašāku pielietojumu ar Tree House turētāju.

Wunder-Baum pazīst autobraucēji visā pasaulē. Ar smaržvielu piesūcinātās kartona eglītes redzamas karājamies pie atpakaļskata spoguļiem visas planētas automašīnās, un atpazīstamības dēļ gaisa atsvaidzinātājs nereti izmantots kinofilmās un animācijas lentēs.

Foto: Publicitātes foto

Wunder-Baum ražotājs nolēmis paplašināt atsvaidzinātāja pielietojumu, nemainot tā dizainu, taču uzlabojot stiprināšanas principu. Tree House ir plastmasas stiprinājums eglītes formā, ko ar līmējoša fiksatora palīdzību var piestiprināt ne tikai automobilī, bet arī mājās, garāžā un citur.

Foto: Publicitātes foto

Līme neatstāj traipus, turklāt līmvirsma ir izmantojama vairākkārt, tātad Tree House var pēc nepieciešamības pārvietot citur. Pieejami melni un caurspīdīgi turētāji, bet Wunder-Baum eglīšu variantu ir daudz vairāk.

Foto: Publicitātes foto

Decembrī Statoil DUS un cenuklubs.lv veikalos notiek īpaša Wunder-Baum akcija: iegādājoties Tree House gaisa atvaidzinātāja turētāju, pircējs dāvanā saņem Vanilla vai New Car «eglīti» no Wunder-Baum.

Foto: Publicitātes foto

Gaisa atsvaidzinātāju eglītes formā 1952. gadā ASV izgudroja vācu imigrants Jūliuss Sēmans. Amerikas tirgū atsvaidzinātājus pazīst kā Little Tree, vairumā Eiropas valstu - kā Wunder-Baum, bet dažās Dienvideiropas valstīs smaržīgā eglīte zināma kā Arbre Magique. Wunder-Baum oficiālais pārstāvis Latvijā ir SIA Getz Nordic.

Vairāk informācijas

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu