Cik daudz par sportu zina Rīgas «Dinamo» talismans Jurčiks Ragana?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ieskandinot Ziemassvētkus, īpašā noskaņā būs arī populārā sporta erudīcijas spēle «Vai zini vairāk par Kreipānu», kuru sporta otrdienās plkst. 22:00 iespējams vērot lielāko personību kanālā Latvijā 360TV. Šoreiz savas zināšanas par sportu pārbaudīs «Dinamo» fanu kluba vadītājs Jānis Barkāns, kā arī neoficiālais kluba talismans, Latvijas hokeja fanu mīlulis un nu jau pēdējos gados arī teju vai pazīstamākais Kontinentālās hokeja līgas personāžs - Jurčiks Ragana. Cik daudz par sportu zina hokeja jomai tik tuvu stāvošās personības? Vai leģendārais talismans nesīs veiksmi arī šajā spēlē?

Jautājums par hokeja vārtsarga inventāru, par kura izgudrotāju uzskata kanādiešu vārtsargu Žaku Plāntu, Jurčikam Raganai nesagādās nekādas grūtības, un atbilde būs rokās jau pēc pāris sekundēm! Vai tas ir kakla aizsargs? Vai varbūt sejas maska?

Latvijas hokeja vārtsargu, kurš vienīgais no pašmāju hokejistiem kļuvis par olimpisko čempionu, Jurčikam nosaukt nebūs nemaz tik viegli. Hokejista vārdu leģendārais talismans atminēs visai ātri, taču kāds viņam ir uzvārds? Mēles galā tas būs, bet vai spēles laikā tiks nosaukts pareizais?

Sporta veids, kura federāciju izveidota 1952. gadā un pirmo pasaules čempionātu tā sarīkoja 2001. gadā, bet otrais pasaules čempionāts norisinājās Latvijā uz Ungura ezera, raisīja karstas diskusijas abu komandu starpā. Vai tās bija pirmās formulas sacensības? Varbūt skijorings? Vai varbūt zemledus makšķerēšana? Noskaidro jau otrdien plkst. 22:00 kanālā 360TV sporta erudīcijas spēlē «Vai zini vairāk par Kreipānu?»

Iepazīsti šīs nedēļas spēlētājus

Šajā pirmssvētku spēlē Ziemassvētku vecīša lomā iejuties «Dinamo Rīga» fanu kluba vadītājs Jānis Barkāns. Bet talkā viņš ņēmis daiļo palīdzi jeb rūķīti Agnesi. Jānis par savas erudīcijas spēku uzskata basketbolu un futbolu, bet Agnese līdzēs ar jautājumiem par hokeju. Abi komandas biedri novēl visiem priecīgus Ziemassvētkus un aicina svētku brīnumu meklēt savās sirdīs!

Jāņa un Agneses pretinieki būs Ziemassvētku vecītis jeb kvēlākais «Dinamo Rīga» fans Jurčiks. Viņš pazīstams arī kā Ragana! Viņa palīdze šajā spēlē ir Linda, kura visiem pirmssvētku laikā novēl: «Tici sapnim, tas piepildīsies! Ceri uz brīnumu, un tas atnāks! Mīli, un pasaule atsmaidīs tev pretī daudz sirsnīgāk!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu