Medenis pret Samoilovu: kurš volejbolists sporta jomā ir erudītāks?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada pēdējā sporta erudīcijas spēle «Vai zini vairāk par Kreipānu», kuru otrdienās plkst. 22:00 iespējams vērot lielāko personību kanālā Latvijā 360TV, tiks aizvadīta volejbola zīmē – viens otru izaicinās un savas zināšanas par sportu pārbaudīs volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Ansis Medenis. Kurš no viņiem demonstrēts vislielāko meistarību un erudīciju tik sarežģītos jautājumos par sportu?

Aleksandrs Samoilovs sev palīgos būs aicinājis sporta komentētāju un menedžeri Edgaru Buļu. Kā atzīst Aleksandrs, viņš sporta dēļ ir darījis neprātīgas lietas, piemēram, salauzis griestus. Taču mieru un rāmu garu viņš spēj atgūt, vienkārši lasot. Savukārt, ja Edgars Buļs varētu pagriezt laiku atpakaļ, viņš labprāt klātienē noskatītos kādu Džordana spēli. Šajā erudīcijas spēlē «Vai zini vairāk par Kreipānu» viņa taktika būšot agresīva un pretiniekiem viņš, protams, novēl – zaudēt!

Turpretim volejbolists Ansis Medenis startēs kopā ar brāli Jāni Medeni. Ansis atzīst, ka seko līdzi arī norisēm vieglatlētikā un pingpongā, bet brīvajā laikā labprāt lidinās ar lidmašīnu. Savukārt Jānis teic - ja būtu tāda iespēja, labprāt uz dienu samainītos vietām ar Ivanu Zaicevu. Savukārt maģiskās spējas pagriezt laiku atpakaļ viņš izmantotu, lai mainītu Latvijas un Turcijas spēles rezultātu cīņā par ceļazīmi uz Eiropas čempionātu. Brāļi atzīst, ka viņu taktika šajā spēlē būs sadarbība, bet pretiniekiem viņi novēl veiksmi! Piedāvājam ekskluzīvu iespēju ieskatīties šodienas spēlē, kuru plkst. 22.00 būs iespējams vērot kanālā 360TV.

Jautājumā par krekla krāsu, ar kādu golferis Taigers Vuds parasti spēlē pēdējā sacensību dienā, Samoilovs lūgs tiesnešu palīdzību. Vai tas ir sarkans, melns vai balts?

Leģendārā «TTT» spēlētāja Uļjana Semjonova ir piecpadsmitkārtējā PSRS čempione, desmitkārtējā Eiropas čempione, trīskārtēja pasaules čempione, bet cik reižu viņa ir kļuvusi par olimpisko čempioni? Ansim Medenim intuīcija teiks priekšā, ka par olimpisko čempioni Uļjana kļuvusi divas reizes, bet brālis Jānis domās, ka trīs. Kuram no abiem izrādīsies taisnība?

Daiļās Oļega Znaroka jaunākās meitas Alises pamatnodarbošanās brāļiem Medeņiem būs labi zināma pat pirms spēles, tāpēc šis jautājums abiem nesagādās nekādas grūtības. Vai to zini arī tu? Noskaidro jau šodien plkst. 22.00 kanālā 360TV sporta erudīcijas spēlē «Vai zini vairāk par Kreipānu?».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu