Ieva Florence: atkailināšanos izbaudu, ja zinu mērķi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja pavisam nesen kailums un atklāta sava ķermeņa izrādīšana bija absolūta «tabu» tēma, tad mūsdienās tas kļuvis par sava veida izteiksmes līdzekli, kā arī «ieroci» slavas un popularitātes iegūšanai. Taču, cik tālu ir atļauts iet? Vai tiešām publiska plikumu izrādīšana mūsdienu sabiedrībā ir kļuvusi par vispārpieņemtu normu? Šādai delikātai tēmai sarunu šovā «Starp mums runājot» kanālā «STV Pirmā!» šovakar 21:00 pieskarsies raidījuma dalībnieki – režisors Andrejs Ēķis, «Mis Latvija» 2008 titula ieguvēja un TV spēles vadītāja Ieva Lase, kā arī aktrise Ieva Florence, kuru pavisam nesen varam redzēt arī izaicinājumu šova «Kurš Kuru» vadītājas lomā.

Aktiera profesija prasa ne tikai spēju meistarīgi iejusties atveidotajā tēlā, bet arī būt gana drosmīgam, lai izģērbtu sevi uz skatuves visu acu priekšā

arī tiešā nozīmē. Vai tas ir grūti izdarāms? Aktrise Ieva Florence atklāj, ka viņai svarīgs ir mērķis, kā vārda šāds kailums nepieciešams.

«Ja es kā aktrise zinu, kāda mērķa vārdā es to daru, un ja šis mērķis tiek attaisnots, tad es to izbaudu,» neslēpj Florence.

Aktrises viedoklim piekrīt arī režisors Andrejs Ēķis, norādot, ka, kailfoto kādā no žurnāliem ir tikai un vienīgi savas «varēšanas» apliecinājums, turpretim

atkailināšanās labdarības vai kādu citu cēlu mērķu vārdā ir izcils attaisnojums.

Viņš uzsver, ka kailums kinofilmās vai teātrī ir kā mākslinieciskais līdzeklis, un katram aktierim pašam jāizlemj, vai viņš ir gatavs šādu soli spert, nevis jāprasa atļauja draugam vai laulātajam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu