Mūkusalas ielā izgāzies ievērojams daudzums alus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā, Mūkusalas ielā izgāzies ievērojams daudzums alus. Automašīnas krava, visticamāk, nebija pietiekami nostiprināta, tāpēc tā izbira uz ceļa, TVNET pavēstīja Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte.

Mūku salas ielas balle - priekā! ?

A photo posted by Arvids Berkis (@arvids_berkis) on

Alus kastes izgāzušās no kāda kravas auto.

Valsts policija norāda - sākotnējā informācija liecina, ka automašīnas DAF krava nebija pietiekoši nostiprināta kā rezultātā, strauji bremzējot, tā izbira. Auto vadīja 1965.gadā dzimis vīrietis. vadītājam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par kravu pārvadāšanas noteikumu pārkāpšanu.

Piemērots 55 eiro liels sods.

Šī gan nav pirmā reize, kad Rīgā izbirst «Lāčplēša» alus no braucošas automašīnas. 2012.gada maijā Uz Salu tilta nobrauktuves Krasta ielas virzienā avarējusi kravas automašīna ar alus pudelēm. Brauktuve bija klāta ar stikliem un satiksme uz šīs nobrauktuves bija pilnībā bloķēta.

Uz tilta izbiruši apmēram 35 kubikmetri kravas – kastes ar alu.

Avārijas iemesls ir nepietiekami nostiprinātas borta siksnas, kā rezultātā krava izgāzusies, skaidroja Satiksmes informācijas centrā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu