Fredis: Sievietes ir daudz grūtāk sasmīdināt

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja vīrieši arī pieauguši būdami mēdz uzvesties kā mazi puikas, tad sievietes ir krietni racionālākas un ir tās, kuras attiecībās «tur» savu vīrieti, pārliecināts ir humorists, režisors, mūziķis un radio personība Andris Freidenfelds.

Tāpat Fredis norāda, ka viņam kā humoristam sievietes ir īpaši izaicinoša auditorija, jo viņas ir krietni grūtāk sasmīdināt. Viņš sieviešu raksturu iezīmē ar ainiņu no kāda romāna par dzīvi Indijā.

Tur aprakstīta situācija, kad sievietes virtuvē gatavo maltīti, runā par nopietnām tēmām, bērniem un uzturu, bet tai pat laikā no blakus istabas atskan skaļi un sulīgi vīriešu smiekli. Tur kungi sanākuši kopā, kaut ko apspriež, joko un stāsta viens otram anekdotes. Sievietes to dzirdot, ar mātišķu skatienu pavēršas pret durvīm un nopūšas, sakot – «Nu tādi viņi ir! Nekad viņi nepieaugs!»

Šonedēļ Andris Freidenfelds viesosies lielāko personību kanālā Latvijā 360TV un sarunā ar Grētu Gorjučko atzīs, ka dzīve esot īsts atrakciju parks un viss, kas tajā notiek, patiesībā ir ļoti smieklīgi. Fredis atklās, ka to, ko patiesībā grib sievietes, kā viņas jūt un domā, viņš iespējams sapratīs tikai ievelkot pēdējo elpas vilcienu uz šīs zemes. Skaties asprātīgo un dzirkstošo sarunu ar Andri Freidenfeldu ceturtdien, 19. janvārī plkst. 22:00, 360TV!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu