Dramatiska avārija Ķīnā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Novērošanas kameras Jongdingas apriņķī Fudžanas provincē Ķīnas austrumos iemūžinājušas avāriju, kurā šķīst bleķi, plīst stikli un lido cilvēki, taču nav nopietni cietušo vai bojāgājušo.

Kā vēsta aģentūra Reuters, negadījums fiksēts svētdien, 5.februārī, ap plkst. 16 pēc vietējā laika. Novērošanas kameras videoierakstā redzama iela, pa kuru bez steigas pārvietojas gājēji, motobraucēji un automašīnas. Pēkšņi kā no zila gaisa ar apmēram 70 km/h ekrānā uzrodas vēl viens auto un uztriecas trim auto un trim motobraucējiem, pēc kā apgāžas uz jumta.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka pie pikapa stūres sēdējis kāds vīrs, kurš savu spēkratu nebija kustinājis apmēram gadu un, pēc vietējās policijas pārstāvju vārdiem, nebija pārliecinājies un nebija arī drošs, vai viņa auto pēc tik ilgas stāvēšanas ir darba kārtībā un drošs izmantošanai.

Jongdingas policijas pārstāvis Vangs Jinhai stāsta, ka «Huanga kungs sāka braukt lejup pa nokalni un auto uzņēma ātrumu; kad viņš mēģināja bremzēt, bremzes nedarbojās».

Šajā brīdī pikapa vadītājs esot kritis panikā un, zaudējis kontroli pār spēkratu, uztriecies trim auto un trim motocikliem. Laimīgā kārtā negadījumā nav nedz nopietni cietušo, nedz bojāgājušo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu