Harisona Forda lidmašīna lidostā pietuvojas pasažieru lainerim

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas aktieris Harisons Fords, vadot savu privāto lidmašīnu ASV Kalifornijas štatā, nolaižoties netrāpīja uz skrejceļa un pietuvojās pasažieru lainerim, otrdien ziņoja ASV mediji.

Šajā incidentā, kas notika pirmdien Orindžas apgabala Džona Veina lidostā, Fords ar viendzinēja lidmašīnu «Aviat Husky» nolaidās uz manevrēšanas ceļa, nevis uz skrejceļa, ziņoja raidsabiedrība NBC.

Nolaišanās laikā Fords pārlidoja pāri aviosabiedrības «American Airlines» lidmašīnai, kurā bija 110 pasažieri un seši apkalpes locekļi.

Aviosatiksmes dispečeru sarunu ierakstā bija dzirdams 74 gadus vecā aktiera jautājums: «Vai šim lainerim vajadzēja atrasties zem manis?»

ASV Federālā aviācijas pārvalde (FAA) nebija informēta, cik tuvu Forda lidmašīna bija pietuvojusies šim pasažieru lainerim, bet tagad izmeklē šo incidentu, ziņoja raidsabiedrība CBS.

Fordam, kurš ir dedzīgs pilots, arī agrāk bijušas problēmas šajā jomā. 2015.gadā viņš smagi savainojās, ar antīku lidmašīnu veicot avārijas nolaišanos golfa laukumā Santamonikā pēc lidmašīnas dzinēja sabojāšanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu