Vilciena katastrofā Beļģijā viens bojā gājušais

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Beļģijas centrālajā daļā netālu no Lēvenas dzelzceļa stacijas šodien avarējis pasažieru vilciens, kas noskrējis no sliedēm. Sabiedriskā raidorganizācija RTBF ziņo, ka viens cilvēks šajā katastrofā gājis bojā, bet vairāki guvuši ievainojumus. Divi no cietušajiem ir smagā stāvoklī, bet 23 guvuši vieglus ievainojumus. Katastrofā bojā gājušais avārijas brīdī neatradās vilcienā.

Beļģijas mediji ziņo, ka avārija notikusi uz sliežu pārmijām. No sliedēm noskrējis vismaz viens vilciena vagons un tas noticis brīdī, kad vilciena sastāvs tikko bija izbraucis no Lēvenas dzelzceļa stacijas Briseles virzienā. Negadījuma brīdī vilciena braukšanas ātrums nebija liels.

Avarējušais vilciens bija ceļā no Lēvenas uz piekrastes kūrortu De Panne, kas atrodas Rietumflandrijā. Uzreiz pēc negadījuma dzelzceļa satiksme šajā posmā apturēta un uz negadījuma vietu devies arī Lēvenas mērs Luī Tobaks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu