Video: kravas auto un vilciena sadursmē Čīlē divi bojāgājušie

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Traģisks satiksmes negadījums pagājušajā piektdienā noticis uz dzelzceļa pārbrauktuves Rekinojā, Čīlē. Tur kāds kravas auto vadītājs, ignorējot prasību apstāties, uzbrauca uz sliedēm, kur izraisīja sadursmi ar ātri tuvojošos vilcienu.

Negadījumā, kas pēc Čīles valsts dzelzceļa kompānijas EFE informācijas notika plkst.18:03 pēc vietējā laika, dzīvību zaudēja divi cilvēki. Vilciena mašīnista asistents mira notikuma vietā, savukārt kravas auto vadītājs nedaudz vēlāk, pēc nogādāšanas slimnīcā.

Rekinojas ugunsdzēsības dienesta komandieris Cēzars Rebojedo norāda, ka šī jau ir otrā šāda veida avārija šajā pilsētā īsā laika periodā.

Pēdējā negadījuma cēloņi vēl tiks izmeklēti, tomēr novērošanas kameru video ierakstā redzams, ka kravas auto vadītājs neapstājās pie STOP zīmes.

Kāds cits kravas auto vadītājs gan norāda, ka šajā vietā dzelzceļš nav pārredzams, tādēļ pēc apstāšanās pie STOP zīmes ir nepieciešams vēl mazliet pabraukt uz priekšu, lai vizuāli pārliecinātos, ka nebrauc vilciens.

Tikmēr vēl kāds kravas auto vadītājs norāda, ka daļa garo kravas auto pirms dzelzceļa šķērsošanas paliek uz sliedēm paralēli esošās ielas un bloķē satiksmi; pārējiem satiksmes dalībniekiem tas esot kaitinoši.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu