Treniņbiksēs un ar lieko svaru – vai sievietes pēc kāzām «palaižas»?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms laulībām vienmēr krāšņa, sapucējusies un izcilā formā – pēc kāzām kašķīga sieviete treniņbiksēs ar lieko svaru? Vai dāmas tiešām pēc kāzām «palaižas» un savam izskatam vairs nepievērš tik lielu uzmanību kā iepriekš?

Sarunu šovā «Starp mums runājot», kas jau šovakar plkst. 21:00 būs skatāms televīzijā sievietēm «STV Pirmā!», savā viedoklī dalīsies žurnāla «Una» galvenā redaktore Džina Briška. Viņa ir pārliecināta, ka runas par sievietes izskata maiņu pēc laulībām ir mīti un stereotipi. «Protams, ir izņēmumi, taču

īsta sieviete par sevi rūpējas kā pirms, tā pēc laulībām.

Nenoliedzami, kad apprecies un ģimenē ienāk mazulis, dzīvē parādās citas prioritātes. Taču, ja sievietei tiešām ir liekais svars, kas viņai sāk traucēt, tad viņa arī darīs visu, lai atkal būtu formā.

Nav jau tā, ka mēs, sievietes, tagad esam dabūjušas konkrēto vīrieti un viss, āmen!

tā Džina. Viņa atklās, ka jau bērnībā kāzu ceremonijas viņā radījušas īpašas emocijas, tāpēc ļoti gaidījusi arī pati savu «balto dienu». Turklāt - savu vīru Džina bildinājusi pati.

Šajā «Starp mums sērijā» par kāzām un laulībām viedoklī dalīsies arī mūziķis Jānis Moisejs, 360TV ģimenes spēles «Izaicini zvaigzni» vadītāja un grupas «Latvian Voices» dalībniece Laura Jēkabsone, kā arī jurists un Latvijas Juristu biedrības prezidents Aivars Borovkovs. Jānis Moisejs apgalvo, ka laulības noteikti ir svarīgs brīdis dzīvē, taču, lai gan vecmāmiņa pat ir gatava viņam palīdzēt finansiāli, viņš vēl aizvien nav atradis meiteni, kuru gribētu bildināt. Laurai kāzas nešķiet tik ļoti svarīgas, un viņa pieļauj dažādus attiecību modeļus, nevienu nenosaucot par labāku. Aivars Borovkovs tendenci neprecēties sauc par bezatbildīgu. Laulībai esot daudzi pozitīvi aspekti, taču šķiršanās gan ir tik riebīgas, ka viņš kā speciālists ar tādām lietām nemaz nestrādā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu