Sanktpēterburgā vandaļi aizdedzinājuši Navaļnija štāba durvis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Sanktpēterburgā naktī uz ceturtdien nezināmi vandaļi aizdedzinājuši opozicionāra Alekseja Navaļnija pilsētas priekšvēlēšanu štāba durvis, tviterī pavēstījis Navaļnija priekšvēlēšanu štāba vadītājs Leonīds Volkovs.

Par incidentu, kurā gan neviens nav cietis, nodots iesniegums policijā.

Tā kā Navaļnija Sanktpēterburgas štābs atrodas pilsētas centrā namā Vozņesenskas prospektā, kur uzstādītas daudzas novērošanas kameras, policijai vandaļus notvert, ja būtu tāda vēlēšanās, nebūs grūti, prognozēja Volkovs.

Saistībā ar šo incidentu Navaļnija līdzgaitnieks atgādināja, ka ukraiņu režisoram Oļeham Sencovam Krievijā piespriesti 20 gadi cietumā par mēģinājumu okupētajā Krimā aizdedzināt partijas «Vienotā Krievija» biroja durvis.

Navaļnijs gada sākumā pavēstīja par nodomu kandidēt 2018.gada Krievijas prezidenta vēlēšanās. Viņa priekšvēlēšanu štābu atvēršanai Krievijas pilsētas teju vienmēr seko provokācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu