Antverpenē aizturēts vīrietis, kurš lielā ātrumā centās iebraukt pūlī

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizturēta viena persona pēc tam, kad automašīna lielā ātrumā centusies iebraukt cilvēku pilnā iepirkšanās ielā Beļģijas pilsētā Antverpenē, ziņo «The Telegraph», atsaucoties uz policijas paziņojumu.

Uz notikuma vietu tika nosūtītas militārās un policijas vienības.

BBC ziņo, ka automašīna ar Francijas numurzīmi lielā ātrumā centusies iebraukt Antverpenes galvenajā iepirkšanās ielā.

«Cilvēks kamuflāžas tērpā tika saņemts ciet,» paziņoja policijas pārstāvis.

Aizturētais aizdomās turētais vīrietis bijis «āfrikāniskas izcelsmes», medijiem atklājis Antverpenes policijas priekšnieks.

Tikmēr prokuratūra paziņojusi, ka aizturētais ir Francijas pilsonis un viņa automašīnā atrasta šautene un aukstie ieroči.

«Bagāžniekā tika atrasti dažādi ieroči - aukstie ieroči, šautene un trauks ar līdz šim neidentificētu šķidrumu,» teikts federālās prokuratūras paziņojumā. «Aizdomās turamais ir 1977.gada 8.maijā dzimušais Francijas pilsonis un iedzīvotājs Mohameds R.»

Beļģijas premjerministrs Šarls Mišels pateicies Antverpenes dienestiem par «izcilu darbu». Savukārt Antverpenes mērs Barts de Vevers tviterī pavēstījis: «Visas Antverpenes vārdā es pateicos karavīriem, kuri iejaucās, policijai un īpašajiem reaģēšanas spēkiem.»

Beļģijas varasiestādes sakarā incidentu pastiprinājušas drošību Antverpenē.

    Nav ziņu par ievainotajiem.

    Incidents noticis dienu pēc uzbrukumiem uz Vestminsteras tilta un parlamenta ēkas Londonā, kā rezultātā dzīvību zaudēja četri, bet ievainoti tika 40 cilvēki, kā arī dienu pēc gada piemiņas dienas Briseles teroraktiem, kuros bojā gāja 35 cilvēki.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu