Vai attiecības jāveido ar līdzīga rakstura partneri?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vai tiešām pretpoli pievelkas? Kam izdodas izveidot saskanīgākas attiecības – līdzīgi domājošiem vai pilnīgi atšķirīgiem cilvēkiem? Dejotāja, Latvijas sporta deju čempione un TV deju šova dalībniece Marta Kalēja sarunu šovā «Starp mums runājot» atklāj, ka, viņasprāt, ilgtspējīgākas attiecības veidojas to cilvēku vidū, kuri ir līdzīgi savā raksturā un uzskatos: «Tu esi tik līdzīgs ar savu otro pusīti, ka jums kopā ir ļoti forši – jūs domājat līdzīgi, pabeidzat viens otra teikumus un bezmaz vai domājat vienas un tās pašas domas!»

«Tas ir tik ļoti forši!» tā Marta. Tāpat viņa norāda, ka cilvēki ļoti bieži ir pieraduši gaidīt «melnos periodus» dzīvē un arī attiecībās, bet šāda attieksme ir nepareiza un piesaista neveiksmes.

Šajā sarunu šova «Starp mums runājot» raidījumā kopā ar Martu Kalēju par vecuma nozīmi attiecībās diskutēs restorānu īpašnieks un bārmenis Arnis Bikšus, kurš uzskata, ka nav nekas slikts, ja vecākiem vīriešiem ir attiecības ar jaunākām sievietēm. Otrādi gan nebūs tik interesanti. Tāpat sarunā piedalīsies skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, kura ir pārliecināta, ka Latvijas vīrieši, sasniedzot noteiktu vecumu, mēdz kļūt garlaicīgi. Raidījumā redzēsiet arī radio balsi, kā arī improvizācijas šova «Spiediens» aktieri un līdzdibinātāju Kasparu Breidaku, kurš atklās, ka gadiem attiecībās nav nozīmes. Skaties spraigo sarunu šovu «Starp mums runājot» otrdien, 28. martā plkst. 21:00 televīzijā sievietēm «STV Pirmā!».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu