Viņa ir kopā ar 14 gadus jaunāku vīrieti. Pieredze...

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Kura gan sieviete jaunībā nav bijusi iemīlējusies kādā kinozvaigznē, kas gozējas kinoekrānos un nenoliedzami ir krietni vecāka. Bet, kad kļūstam nobriedušas, tad tieši otrādi – skatiens slīd uz gados jauniem cilvēkiem, kas žilbina ar enerģiju un dzīvesprieku. Ja daži smaidot vien skatās, citi iepazīstas, veido attiecības un pat precas.

Cik lielu gadu starpību pāra attiecībās esam gatavi akceptēt bez sačukstēšanās un pārdomām, ka tur jau noteikti nekas nesanāks? Atbildes ceturtdien plkst. 22:00 sarunu raidījumā «Sieviete. Personīgi» kanālā 360TV meklēs Daina Jāņkalne.

Kantri mūziķe Linita Mediņa dzīvoja viena pati ar saviem diviem bērniem, kad satika par sevi 14 gadus jaunāko Uldi. Nu abi ir kopā jau desmit gadus un laimīgi precējušies. Abi iepazinušies internetā, taču, tiesa gan, savu gadu skaitli Linita topošajam vīram uzreiz nav atklājusi: «Neviens čalis, kurš iet iepazīšanās portālā, nesāk meklēt sievieti amplitūdā no 30 līdz 45 gadiem. Zinot vīriešu psiholoģiju, nav jēgas norādīt 38 gadus un nesaņemt nevienu vēstuli,» tā Linita. Savu patieso vecumu Linita Uldim pateikusi vēlāk, kad abi jau bija iepazinušies. «Vienā brīdī sapratu, ka nav nekādas jēgas slēpt. Es arī ilgi neko nevilku garumā, satikāmies, un tad arī pateicu, kā viss ir īstenībā,» raidījumā stāstīs Linita. Viņa arī atklās, ka sākotnēji draugi un paziņas visai skeptiski raudzījušies uz abu attiecībām, norādot, ka vecuma starpības dēļ tur diez vai kas sanākšot.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu