Austrālijas pilsētiņas iedzīvotājus uz ceļa pārsteidz milzu haizivs

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtās kategorijas Klusā okeāna ciklons «Debija» nedēļas sākumā plosīja Austrālijas ziemeļaustrumu piekrasti, izraisot spēcīgus plūdus, ar kuru sekām Kvīnslendas štata iedzīvotāji cīnās vēl aizvien, ziņo CNN.

Vēja stiprums Kvīnslendas piekrastē otrdien sasniedza 185 km/h. Spēcīgās brāzmas nu ir pierimušas, taču lietavas austrumu piekrastē turpinās aizvien.

Nav ziņots par bojāgājušajiem, taču Kvīnslendas dienvidaustrumu rajonus piemeklējuši spēcīgi plūdi, kas izskalojuši ceļus, applūdinājuši mājas un sagādājuši Airas iedzīvotājiem baisu pārsteigumu. Uz applūdušas ielas pilsētiņas iedzīvotājus pārsteigusi izskalota mirusi vēršhaizivs.

Glābšanas dienests savā «Twitter» kontā pēc haizivs atrašanas rakstīja: «Jūs domājat, ka ūdenī atrasties ir droši? Padomājiet vēlreiz! Airā izskalota vēršhaizivs. Turieties pa gabalu no plūdu ūdeņiem!»

Austrālijas neatliekamās palīdzības dienesti jau vairākkārt brīdinājuši cilvēkus izvairīties no plūdu ūdeņiem pēc tam, kad sociālajos tīklos parādījās fotogrāfijas, kurās iedzīvotāji izklaidējas pārplūdušajās ielās vai pat sērfo.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu