Autosportistu duelis spēlē «Vai zini vairāk par Kreipānu?»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pavasara sezonas ceturtajā spēlē «Vai zini vairāk par Kreipānu?», kas, kā ierasts, sporta otrdienās plkst. 20:45 kanālā 360TV pie ekrāniem pulcē īstus sporta fanus, Pauls Timrots pārbaudīs autosportistu zināšanas par un ap sportu. Kura komanda uzvarēs – autobraucēja Ralfa Sirmača un sacīkšu rīkotāja Raimonda Strokša tandēms vai arī viņu pretinieki – rallists Māris Neikšāns un uzņēmējs, autosportists, radošās apvienības «Spiediens» producents Krišjānis Caune?

Kā viņiem veiksies, meklējot atbildes par sporta personībām un šķetinot āķīgos Anatolija Kreipāna jautājumus?

Raimonds Strokšs fano par ralliju un rallijkrosu, turpretim Ralfs Sirmacis atzīst, ka vēl pirms autosporta aktīvi trenējies arī futbolā. Abu vīru darbdiena ir izaicinājumu pilna, taču priecē iespēja ik reizi satikt izcilus braucējus. Raimonds lepojas, ka pats 2004. gadā tika atzīts par populārāko autosportistu Latvijā, bet Ralfs ir priecīgs par pērn iegūto titulu «Labākais Latvijas tehnisko sporta veidu sportists». Ak jā - gan Ralfs, gan Raimonds sāncenšiem šajā spēlē tālredzīgi novēl ... zaudēt! Kā puišiem veiksies aizraujošajā alias spēlē un cik sportistus viņiem izdosies uzminēt?

Savus spēkus cīņā šoreiz apvienos arī rallists Māris Neikšāns un uzņēmējs, autosportists, radošās apvienības «Spiediens» producents Krišjānis Caune! Krišjānis, cik vien sevi atceras, vienmēr aizrāvies ar autosportu, un viņu sasniegumiem iedvesmojuši Ivars Caune un Kolins Makrejs. Tikmēr Māris sajūsminās par Maira Brieža sasniegumiem un lepojas ar to, ka uzvarējis pasaules kausa posmā rallijreidā. Komandas biedriem Māris un Krišjānis novēl izbaudīt adrenalīnu un... būt godīgiem!

Kā autosportistiem veiksies tik aizraujošajā duelī, uzzini spēlē «Vai zini vairāk par Kreipānu?» otrdien, 4. aprīlī, plkst. 20:45 kanālā 360TV!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu