Tuvākajā diennaktī daudzviet gaidāms neliels sniegs

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Sestdienas naktī un priekšpusdienā Latvijas lielākajā daļā brīžiem gaidāms neliels sniegs, vēlāk vairs tikai vietām būs nelieli nokrišņi, prognozē sinoptiķi, bet lielākie solītie nokrišņi tomēr Latviju nesasniegs. Naktī un no rīta ceļi var būt slideni. Gaidāmas mākoņainas debesis, vietām tās skaidrosies. Bet aukstuma rekordi visvairāk iespējami 17.-20.aprīlī.

Saskaņā ar meteorologu prognozēm naktī uz sestdienu gaisa temperatūra var pazemināties zem nulles, tāpēc šonakt uz ceļiem ir iespējams apledojums, brīdina «Latvijas valsts ceļi».

Īpaši apledojums var veidoties uz tiltiem un ceļu pārvadiem, kā arī uz ceļiem, kas ved gar ūdenstilpnēm un cauri meža apvidum.

Autoceļu apsaimniekotāji aicinām autovadītājus būt piesardzīgiem un izvēlēties ceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu.

jau ziņots, ka vēl vismaz nākamajās sešās naktīs gaisa temperatūra Latvijā pazemināsies zem nulles atzīmes, prognozē «Global Forecast System».

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Uz augšu