Konceptuālais A klases sedans demonstrē Mercedes jauno dizainu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Šanhajas automobiļu izstādē prezentētais konceptauto Concept A Sedan ne vien demonstrē, kā attīstīsies zīmola dizains, bet arī liek nojaust, ka A klase tiks piedāvāta arī četru durvju modeļa formā.

Konceptuālā A klases sedana garums ir 4569 mm, platums - 1869 mm, bet augstums - 1463 milimetri.

Šā izstādes eksponāta dizaina elementi pirmo reizi tika parādīti šā gada janvārī, kad Mercedes-Benz atklāja skulptūru Aesthetics A. No tās un Concept A Sedan noprotams, ka nākotnē Mercedes-Benz automobiļi iegūs muskuļotāku motora pārsega dizainu ar diviem garenvirziena pacēlumiem, ļoti īsas virsbūves pārkares, kā arī degungala laukumam proporcionāli lielāku radiatora režģi. Tā dizains līdzināsies modernizētajam modelim SL un sportiskajam AMG GT R, vēsta Motor.ru.

Concept A Sedan ir tikai šova modelis, kas demonstrē gaidāmo modeļu aptuveno izskatu, tādēļ par piedziņas agregātiem un formām runas nav. Var vienīgi piebilst, ka pašreizējais CLA, kas konceptuāli ir ļoti līdzīgs Šanhajas prototipam un ir pieejams Coupe un Shooting Brake formātos, tiek piedāvāts ar motoriem, kas attīsta no 109 līdz 218 zirgspēkiem civilajās versijās, kā arī 381 zirgspēku Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC modifikācijā.

Nākamās paaudzes A klase tiks konstruēta uz moduļveida platformas MFA un pamatā konkurēs ar Audi A3 un BMW 1.sēriju. Gaidāms, ka uz jaunās šasijas taps arī krosovers, kas izmēru ziņā līdzināsies B klasei un modeļu klāstā ieņems vietu vienu pakāpienu virs GLA.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu