«Patriotu spēles»Jūrmalā: deputāti vairāk uzmanības velta rajoniem, kuros guvuši balsis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Noslēgušās piektās «Patriotu spēles» Šoreiz uz sarunu par plāniem ievēlēšanas gadījumā un politiku kopumā TVNET aicināja Jūrmalas mēra amata kandidāti no «Vienotības» Ivetu Blauu un Jūrmalas mēra amata kandidātu no Nacionālās apvienības Andri Čudu. Diskutējot par pašvaldību vēlēšanām izskanēja viedoklis, ka līdzšinējie domes deputāti vairāk uzmanības velta tiem rajoniem, no kuriem ievēlēti, novārtā atstājot citus.

Žurnālists Māris Zanders sarunas laikā abiem mēra amata kandidātiem uzdeva jautājumu, vai, ņemot vērā, ka pilsētā ir salīdzinoši daudz dažādas partijas, pilsēta ir gara, ar dažādiem rajoniem, vai tas neatsaucas kādā veidā uz to, kā strādā ievēlētie deputāti.

Čuda akcentēja, ka viņa novērojumi liecina, ka tiešām - ir deputāti, kuri nāk no dažādām vietām Jūrmalā un viņus «Piemēram, Sloka, tur deputātus teju nevar sastapt,» teica Čuda. Viņš arī norādīja, ka Melluži netiek atbalstīti, jo tur vairāk mitinās Nacionālās apvienības vēlētāji.

Blaua gan šādam apgalvojumam ne gluži piekrita, viņa apgalvoja, ka neesot tā, ka, piemēram, Ķemeri netiek atbalstīti, tur pirms kāda laika esot uzbūvēts jaunākais un modernākais bērnudārzs pilsētā.

Abi deputāti arī norādīja, ka pilsētā, sevišķi pirms vēlēšanām aktivizējas daudz dažādas partijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu