Klimovičs: sievietēm nav jāuztraucas par materiālajām lietām, tas jādara vīriešiem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Producents, publicists, TV raidījumu vadītājs un filmu režisors Roberts Klimovičs intervijā izdevumam «Vakara Ziņas» stāsta, ka sievietēm nevajadzētu uztraukties par materiālajām lietām, tas jādara vīrietim, bet sievietei pats galvenais ir mīlestība.

«Sievietēm nav jāuztraucas par materiālajām lietām, tas jādara vīriešiem. Tas, kas der vīrietim, tas neder sievietei,» intervijā «Vakara Ziņām» apgalvo Klimovičs, sakot, ka vīrietim ir jānodrošina materiālās vērtības, jāaug izglītībā un profesionāli, un tikai tad viņš ir gatavs precēties.

Savukārt sievietei viss esot otrādi, jo ilgāk viņa atliek ģimenes veidošanu, jo vairāk zaudē savu sievišķību un spēju mīlēt. Sievietei tas ir galvenais, tomēr mūsdienās lielākā daļa šo spēju ir pazaudējušas.

«Vienāda vecuma vīrietis un sieviete ir pilnīgi atšķirīgi. Kamēr vīrietis nodzīvo vienu gadu, sieviete noveco par pusotru vai diviem gadiem. Vīrietim reproduktīvais vecums ir divreiz garāks nekā sievietei, viņš arī lēnāk nobriest, lēnāk aug un lēnāk noveco,» tā Roberts Klimovičs.

Viņš atceras, ka vēdas jau sen mācījušas, ka pārim ir jābūt ar vismaz septiņu gadu starpību, jo sieviete ir gatava precēties jau 18 gados, taču reti kurš vīrietis pirms 25 gadiem ir ar mieru darīt to pašu.

Mūsdienās cilvēki no sākuma vēlas iekārtoties dzīvē, izveidojot karjeru un stabilu darbu, sakārtojot dzīvi sev apkārt. Tikai pēc tam viņi vēlas veidot ģimeni. Klimovičs uzskata, ka šāds koncepts ir pilnīgi nepareizs, jo galvenajam ir jābūt tikai un vienīgi ģimenei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu