Motosezonas atklāšanā ar saviem spēkratiem piedalās vairāki simti cilvēku

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šī gada motosezonas atklāšanā ar saviem spēkratiem piedalās vairāki simti cilvēku no visas Latvijas. Startējot no tirdzniecības centra «Mols», pasākuma dalībnieki devās motoparādē, to noslēdzot 11.novembra krastmalā, kur paredzēts somu rokgrupas «Knucklebone Oscar» koncerts.

Noslēdzot motoparādi, Latvijas Motokluba asociācijas prezidents Aivars Freimanis uzrunā pateicās Rīgas domei un pilsētas mēram Nilam Ušakovam (S), sakot, ka «Rīgā atšķirībā no Jūrmalas ir pretimnākoša motociklistiem».

Lai gan bija paredzēts, ka motociklistus ar sezonas atklāšanu sveiks arī Rīgas pilsētas mērs, viņš pasākumā nebija ieradies.

Saistībā ar motosezonas atklāšanas pasākumiem no šodienas plkst.22 būs slēgta 11.novembra krastmala. «Balticmaps» sastrēgumu karte liecina, ka daudzviet pilsētā izveidojušies sastrēgumi, piemēram, sastrēgums izveidojies uz Vanšu tilta virzienā uz centru, kā arī uz Akmens tilta centra virzienā un citviet.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu