«Patriotu spēlēs» skepse par Bondara un Krauzes spējām «gāzt Nilu»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītas devītās «Patriotu spēles», kurās šoreiz uz diskusiju TVNET aicināja Mārtiņu Bondaru no Latvijas Reģionu apvienības, kā arī Zaļo un zemnieku savienības valdes priekšsēdētāju Armandu Krauzi. Žurnālists Māris Zanders, taujājot par izmaiņām, kādas ievēlēšanas gadījumā abi politiskie spēki varētu veikt, bija visai skeptisks par viņu iespējām «gāzt Nilu».

«Veči, jūs aplauzīsieties,»

teica Zanders, norādot, ka pašvaldībā, līdzīgi kā ministrijās, gadu gaidā izveidojusies darbinieku struktūra, kura vairāk vai mazāk iestājas par Rīgas mēru.

Bondars gan oponēja, skaidrojot, ka viņš jau iepriekš esot strādājis dažādos pārmaiņu laikos. Viņš skaidroja, ka ievēlēšanas gadījumā būs nepieciešams risināt dažādus jautājumus, tostarp dažādu cilvēku politiskās nostājas maiņa, kultūras maiņa, kadru maiņa.

«Politiskie kadri ir jāmet ārā, jāveido jaunas komandas,» teica Bondars.

Savukārt Krauze, atsaucoties arī uz līdzībām ministrijās, piekrita, ka nevar nomainīt tikai vadību, lai «viss sāktu strādāt». Arī Krauze uzskata, ka jāstrādā pie kadru politikas, ja patiešām vēlas veikt dažādas izmaiņas.

«Protams, pārmaiņas būs milzīgas, bet tas nenotiks uzreiz,» teica Krauze.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu