Vīrietis, kurš Taimskvērā ietriecās cilvēkos, dzirdējis balsis

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vīrietis, kurš 18. maija pusdienlaikā Ņujorkas Taimskvērā uz 45.ielas un Brodvejas stūra ar automašīnu ietriecās cilvēku pūlī, nogalinot vienu, bet ievainojot vēl 22 cilvēkus, apgalvo, ka dzirdējis balsis, ziņo BBC, atsaucoties uz tiesībsargājošām iestādēm.

Ričards Rohass, 26 gadus vecais ASV jūras kara flotes veterāns, iepriekš divas reizes ir arestēts par braukšanu dzērumā. Šobrīd vīrietis atrodas ieslodzījumā. Avoti ziņu aģentūrai AP atklāj, ka Rohass arī sacījis, ka vēlējies nomirt.

Pēc arestēšanas vīrietis sacījis: «Jums vajadzēja mani nošaut! Es gribēju viņus nogalināt.»

Incidentā bojā gājusī sieviete bija 18 gadus veca tūriste no Mičiganas Alisa Elsmane. Viņa Ņujorkā bija ieradusies kopā ar ģimeni. Uzbrukumā cieta arī Alisas 13 gadus vecā māsa.

Policija uzskata, ka vīrietis bijis sintētiskās marihuānas (K2) ietekmē. Sākotnējo pārbaužu rezultāti liecina, ka alkohola Rohasa asinīs nebija, taču tās uzrāda narkotiku klātbūtni.

Policija Rohasam izvirzījusi apsūdzības slepkavībā, slepkavības mēģinājumā un par nāves izraisīšanu autoavārijas rezultātā.

Rohass policistiem arī teicis, ka viņam tā rīkoties licis Dievs, vēsta telekanāls CNN, atsaucoties uz tiesībsargājošo struktūru amatpersonu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu