Gada karaliskās kāzas! Pipas kleita sajūsmina pasauli...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gada karaliskās kāzas ir sākušās! Sestdien, 20. maijā, Svētā Marka baznīcā Berkšīrā gredzenus mīj Kembridžas hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone un uzņēmējs Džeimss Metjūss. Līgava ir ieradusies, un viņas kleita izraisa sajūsmu visā pasaulē - Pipa izskatās pasakaini!

Pipa Midltone baznīcā ieradās sava tēva Maikla Midltona pavadībā. Par kāzu auto tika izraudzīts retro stila kabriolets, kas lieliski iederējās visā kāzu romantiskajā tematikā. Visi ar nepacietību gaidīja līgavas kleitas parādīšanos, un gaidīšana attaisnojās - Giles Deacon darinājums apbūra visu pasauli. Klasika, elegance un nebeidzama sievišķība - šādi var raksturot Pipas līgavas tēlu.

Gada karaliskajās kāzās pasaulei elpa jau aizrāvās, ieraugot līgavu, Kembridžas hercogienes Ketrīnas māsu Pipu Midltoni baltajā klasiska piegriezuma kleitā. Tomēr šovu «nozaga» arī Keitas un Viljama atvases - puķu meitene Šarlote un avīžu zēns Džordžs. Abi bija tērpti piemīlīgos apģērbos, kas raksturīgi šo lomu pildīšanai. Šarlotei pat izdevās parādīt arī raksturiņu, nedaudz saķīvējoties pie baznīcas durvīm.

Pipas māsa Keita Midltone bija uzņēmusies bērnu auklītes pienākumus, kā arī neatturējās sakārtot savas māsas kleitu pirms iešanas pie altāra.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu