Jūras lauvas uzbrukumā cietusī meitene varētu būt saķērusi bīstamu infekciju

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Meiteni, kuru Kanādā no piestātnes ūdenī ievilka jūras lauva, ārstē ar antibiotikām, jo pastāv risks, ka viņa incidentā varētu būt bīstami inficējusies.

Vankūveras akvārijs sazinājies ar meitenes vecākiem pēc tam, kad personāls izteicis bažas par t.s. roņa pirksta («seal finger») infekciju, kas var novest pie amputācijas.

Meitene jūras lauvas uzbrukumā ieguva 10 cm lielu brūci, medijiem atklāja viņas tēvs. Viņš noliedza apgalvojumus, ka meita jūras lauvu centusies pabarot, taču atzīst, ka meita pieliekusies pārāk tuvu, vēlēdamās labāk apskatīt jūras lauvas, raksta BBC.

«Tā bija mācība, un tā viņai bija smaga mācība,» sacīja tēvs, kurš nevēlējās medijiem atklāt savu vārdu, lai pasargātu meitu.

Baktērija, kas dzīvo roņu un jūras lauvu mutē, var izraisīt sāpīgu un potenciāli nopietnu saslimšanu, kas izpaužas kā saistaudu un locītavu iekaisums. Vēsturiski to pazīst kā roņu mednieku slimību, kas parasti ietekmē rokas, taču šī infekcija var pārceļot uz jebkuru ķermeņa daļu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu