Mopēda vadītājs Ķīnā izraisa trīs sadursmes un iekrīt būvbedrē (34)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms dažām dienām Ceļu satiksmes drošības direkcija Latvijā ir sākusi kampaņu, lai pievērstu uzmanību mopēdu un skūteru vadītāju drošības jautājumiem, bet tikmēr interneta vietnē Youtube ir nonācis video no Ķīnas, kurš vairāk nekā skaidri parāda mopēda vadītāja vietu satiksmē un to, kas notiek, ja pie stūres sēžas bez pienācīgas koncentrēšanās.

Video redzams, kā mopēda vadītājs (viņa personībai šajā gadījumā nav pilnīgi nekādas nozīmes) vispirms uztriecas pretējā virzienā braucošam busiņam. Kad vadītājs no sadursmes ir puslīdz atguvies, viņš ar pilnu gāzi (acīmredzot citu roktura pozīciju konkrētā mopēda vadītājs nezina, jo, iespējams, brauc reibumā) uztriecas virsū vieglajam auto.

Arī otrā sadursme nemudina vadītāju pārdomāt, vai labāk nestāties malā, un viņš atkal pilnā ātrumā, lavierējot starp citiem mopēdistiem, dažas sekundes vēlāk izraisa frontālu sadursmi ar kravas automobili. Varētu domāt, ka ar šo starpgadījumu incidentu sērija beigsies, tomēr nē - mopēda vadītājs ir stingri apņēmies «noburto» krustojumu iespējami ātri pamest un izrādi novērošanas kameras priekšā beidz tikai pēc iekrišanas slazdā: milzīgā, vertikālā betona caurulē turpat blakus esošā būvlaukumā.

Komentāri (34)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu