Sākusies biļešu tirdzniecība uz Eiropas čempionāta finālturnīru pludmales volejbolā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ sākta biļešu tirdzniecība uz Eiropas čempionāta finālturnīra spēlēm pludmales volejbolā, kuras organizē Latvijas Volejbola federācija ar Izglītības un zinātnes ministrijas un Jūrmalas pilsētas atbalstu. Finālturnīrs no 16. līdz 20. augustam norisināsies lielākajā kūrortpilsētā Baltijas jūras krastā – Jūrmalā, informē organizatori.

Piecu dienu garumā tiks izspēlētas pavisam 144 spēles, kuru laikā savā starpā sacentīsies 32 Eiropas vadošie vīriešu un sieviešu volejbolistu pāri, noskaidrojot šāgada labākos Eiropas pludmales volejbolistus.

Biļetes iespējams iegādāties vietnē www.bezrindas.lv, un to cenas uz izslēgšanas spēlēm piektdien, 18.augustā, ir 10 EUR, uz astotdaļfināliem, ceturtdaļfināliem un pusfināliem sestdien, 19. augustā, ieeja maksās 15 EUR, bet biļetes uz svētdienas, 20. augusta, spēlēm, kad risināsies galvenās cīņas par Eiropas čempionu tituliem, iespējams iegūt savā īpašumā par 20 EUR.

Īpašs piedāvājums izveidots aizrautīgākajiem pludmales volejbola līdzjutējiem, nodrošinot iespēju iegādāties divu dienu biļeti uz spēlēm piektdien, 18. augustā, un sestdien, 19. augustā, tikai par EUR 15. Lai izmantotu šo izdevību, pērkot biļeti, jānorāda īpašais kods: JurmalaBeachVolley. Tā kā būs pieejami tikai 300 šādi fanu biļešu komplekti, iesakām pasteigties un iegādi neatlikt uz pēdējo brīdi, jo īpašais piedāvājums būs spēkā tikai līdz otrdienai, 6. jūnijam.

Ieeja uz turnīra grupu spēlēm, kas norisināsies trešdien un ceturtdien, būs bez maksas.

Bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja brīva, neaizņemot atsevišķu sēdvietu. Bērniem no 7 līdz 12 gadiem biļetes iespējams iegādāties ar 50% atlaidi, pie ieejas stadionā būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments. Invalīdam ar pavadoni jāiegādājas 1 biļete.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu