Stipro skrējiens, 1. diena

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā šodien, 27. maijā no plkst. 16.00 vērot populāro izturības sacensību «Stipro skrējiens» pirmās dienas tiešraidi un dienas interesantāko notikumu apskatu no sporta bāzes «Zelta zirgs» Ķegumā.

«Stipro skrējiens», kas Ķegumā norisinās jau devīto gadu, ir starptautisks pasākums, Austrumeiropā pirmais un vienīgais šāda veida izturības skrējiens, kas ietver skriešanas, dažādu veiklības un spēka disciplīnu elementus. Tas ir sportisks izaicinājums gan vīriešiem, gan sievietēm, gan dalībai individuāli, gan komandā, kurā, pārvarot vairākus desmitus mākslīgi un dabīgi radītu šķēršļu, skrienot pa dubļiem un ūdeni, var iemācīties pārvarēt sevi, pārbaudīt savus spēkus un fizisko formu.

straume.lmt.lv

Tiešraide no Stipro skrējiena 2017 turpināsies rīt, 28. maijā, no plkst. 16.00. Stipro skrējiens 2017 tiešraidē skatāms arī mobilajā televīzijā LMT Straume – lietotnē un internetā.

straume.lmt.lv

Tiešraides skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunā, lietojot tēmturus #StiproSkrējiens un #LMTstraume.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu