Kā noritēja jaunās Mazda CX-5 prezentācija Rīgā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Pirms nepilnas nedēļas Rīgā, Spīķeru koncertzālē norisinājās jaunās, otrās paaudzes Mazda CX-5 Latvijas pirmizrāde.

Svinīgajā pasākumā sanākušajiem bija iespēja vienuviet iepazīt divas dažādas Mazda CX-5 un jau noskatīt sev tīkamāko automobiļa komplektāciju.

Tiem, kuri vēl nav izlēmuši par labu CX-5, ir lieliska iespēja automobili pārbaudīt darbībā, sajust, kā veidojas japāņu dizaineru un inženieru iecerētā saikne starp automobili un vadītāju jeb tā dēvētais Jinba Ittai. Jo jau nākamajā dienā CX-5 kļuva pieejams testa braucieniem, uz kuriem atliek vien pierakstīties interneta vietnē Mazda.lv.

Pieteikties un izmēģināt jauno auto noteikti ir vērts. Šobrīd TVNET rīcībā ir viena sulīgi sarkana otrās paaudzes Mazda CX-5 un, ja sapnis ir precīzs, ļoti viegli braucams auto, kurš nemanāmi slīd pa lielpilsētas ielām, šis ir viens no variantiem, ko apsvērt.

Katrā ziņā mums vēl ir atlicis nedaudz laika, ko pavadīt pie CX-5 stūres, un tad jau tuvākajās dienās portāla slejā būs lasāms detalizētāks apskats ar pirmajiem iespaidiem par jauno krosoveru.

Piesakies testa braucienam ar jauno Mazda CX-5

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu