Atklāta «Collar» un Vikas Anisko peldkostīmu kolekcija

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pēteris Vīksna

5. jūlija vakarā konceptveikalā «Paviljons» tika prezentēta peldkostīmu zīmola «Collar» un fotogrāfes Vikas Anisko kopīgi radītā kapsulkolekcija «VIKA ANISKO x COLLAR».

Pasākuma laikā viesi varēja novērot individuālus harmonijas meklēšanas rituālus - jogas pasniedzējas Jeļenas Korzānes un aktrises Dārtas Danevičas performances. Savukārt integrētās reklāmas aģentūra VUCA radīja alternatīvu ierastajam fotogrāfijas formātam - ūdens foto sienu. Kolekcijas atklāšanas vakarā peldkostīmus bija iespējams pielaikot un iegādāties, un tie joprojām pieejami «Paviljonā» un tiešsaistē paviljons.com.

Kolekcijas peldkostīmu dizains tapis kā atsauce uz harmonijas un iekšēja emocionālā līdzsvara meklējumiem un tiekšanos pēc domu kārtības. Šie ikdienišķie, katram individuālie rituāli bieži vien citu acīm paliek apslēpti. Tādēļ kapsulkolekcija ļauj pietuvoties fotogrāfes Vikas Anisko procesam un pieredzēt tās rezultātu – akvareļu gleznojumus, kuriem par audeklu kļuvušas «Collar» tīrās, askētiskās peldkostīmu formas.
Tāpat kā ar otu nav iespējams uzvilkt divas identiskas formas, šie akvareļu gleznojumi aicina apjaust katras personības individualitāti, fascinējošās atšķirības un skaistumu, kas caur tām sevi manifestē. Tādēļ arī kapsulkolekcijā neatradīsiet pilnīgi identiskus peldkostīmus.

«Collar» ir peldkostīmu, apakšveļas un aksesuāru zīmols, kas ietērpj personību, nevis noteiktu ķermeņa tipu, aicinot sievietes iemīlēt savu būtību, neuztraucoties par sabiedrības pieņēmumiem. «Laikā, kad sievietes ķermenis pārāk bieži tiek nostādīts seksuālā kontekstā, mēs turpinām meklēt apslēpto intimitāti.»

«Collar» ir ilgtspējīga estētika, dizains, funkcionalitāte, individualitāte.

Atzītā platforma «Not Just A Label» «Collar» nodēvējusi par vienu no pasaulē progresīvākajiem un nākotnē potenciāli ietekmīgākajiem jaunajiem modes zīmoliem, kas jau piedalījies divās nozīmīgās modes tirdzniecības izstādēs «Who’s Next» un «Premiere Classe» Parīzē, Francijā. «Collar» peldkostīmi nopērkami Baltijas valstīs, Spānijā, Francijā un ASV.

Vika Anisko ir mērķtiecīga māksliniece, kuras emocionāli piesātinātie darbi notver sievišķo būtību. Viņas vērīgā attieksme pret detaļām, modeles un vides radošā izpēte, kā arī precizitāte jebkurā darbībā lieliski saskan ar viņas māksliniecisko fokusu – modes, portretu un klusās dabas fotogrāfiju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu