Noskaties dabas iedvesmotu videoklipu 2017 CEV EČ finālam pludmales volejbolā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piedāvājam noskatīties nupat tapušo Eiropas čempionāta fināla reklāmas video ar pasaules vadošo pludmales volejbolistu Aleksandra Samoilova/Jāņa Šmēdiņa, kā arī pērnā gada U22 Eiropas čempionu Tīnas Lauras Graudiņas/Anastasijas Kravčenokas piedalīšanos. Video izcelta unikālā sacensību norises vieta - dabīgā smilšu pludmale - un spēks, kas rodas, iedvesmojoties no dabas.

Eiropas lielākais notikums pludmales volejbolā – Eiropas čempionāta fināls pirmo reizi norisināsies Latvijā, Jūrmalā, kur no 16. līdz 20. augustam tiks aizvadītas cīņas par Eiropas čempionāta godalgām.

TV KLIPA APRAKSTS

Šā gada video ideja ir parādīt un uzsvērt, ka 2017 CEV Eiropas čempionāta fināls pludmales volejbolā ir dabas iedvesmots. Kamēr citas Eiropas čempionātu posmu spēles lielākoties tiek aizvadītas mākslīgi veidotos laukumos Eiropas lielākajās metropolēs, Jūrmalā sportisti sacentīsies dabiskā pludmalē jūras krastā, smeļoties enerģiju no blakus esošā priežu meža, jūras un visīstākajām pludmales smiltīm. Jūrmalā izaugušie sportisti līdz šim ir nepārprotami pierādījuši, ka, mijiedarbojoties dabas enerģijai ar mērķtiecību, neatlaidību un smagos treniņos ieguldīto darbu, var servēt vēl ātrāk, lēkt augstāk un gremdēt spēcīgāk par visiem citiem.

Visu Eiropas elites pludmales volejbola spēlētāju cīņas pludmales smilšu laukumos būs iespējams vērot klātienē, sākot ar 16. augustu, turklāt pirmās divas sacensību dienas, kad risināsies turnīra grupu spēles, sacensības klātienē varēs apmeklēt bez maksas.

Biļetes iespējams iegādāties vietnē www.bezrindas.lv, un to cenas uz izslēgšanas spēlēm piektdien, 18.augustā, ir 10 EUR, uz astotdaļfināliem, ceturtdaļfināliem un pusfināliem sestdien, 19. augustā, ieeja maksā 15 EUR, bet biļetes uz svētdienas, 20. augusta, spēlēm, kad risināsies fināla cīņas par Eiropas čempionu tituliem, maksā 20 EUR.

Par 2017 CEV Eiropas čempionāta finālu pludmales volejbolā

2017 CEV Eiropas čempionāta fināls pludmales volejbolā norisināsies no 16. līdz 20. augustam Jūrmalas pludmales centrā Majoros, Latvijā. Tas iekļauts Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB) 2017. gada oficiālajā pludmales volejbola kalendārā un starptautiskajā turnīru sistēmā. Šis būs augstākā līmeņa pludmales volejbola turnīrs, kāds organizēts Baltijā. Par Eiropas čempionu titulu cīnīsies reitinga 32 vadošie vīriešu un sieviešu volejbolistu dueti. CEV pludmales volejbola Eiropas čempionāta finālu organizē Latvijas Volejbola federācija ar Latvijas Valsts un Jūrmalas pašvaldības atbalstu. Eiropas čempionāta finālam Jūrmalas pludmales centrā īpaši tiks izveidoti seši pludmales volejbola laukumi – četri laukumi spēlēm un divi iesildošie laukumi. Fināla spēles notiks centrālajā stadionā, kas tiks izbūvēts sacensību vajadzībām un kurā būs vairāk nekā 3000 skatītāju vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu