TVNET izmēģina Siguldas jauno atrakciju «Zērglis» - brīvo lidojumu virs Gaujas!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no gaidītākajiem jaunumiem Latvijā – brauciens ar trīsi «Zērglis» Siguldā būs pieejams ikvienam interesentam jau no rītdienas, 15. jūlija.

Jau šobrīd Sigulda lepojas ar unikālo vēja tuneli «Aerodium», tūristu nobraucieniem bobsleja un kamaniņu trasē «Sigulda», atrakciju parkiem «Tarzāns» un «Mežakaķis», kā arī gumijlēkšanu no Siguldas gaisa trošu vagoniņa. Tagad Siguldas iedzīvotājiem un viesiem ir pieejama jauna atrakcija - «Zērglis».

«Zērglis» ir pasaulē pirmā un šobrīd vienīgā šāda veida atrakcija, kur brauciens ar trīsi notiek pa vagoniņa gaisa trošu ceļu. Gaujas senlejas daile un elpu aizraujošas emocijas putna lidojumā 55 metrus virs Gaujas būs pa prātam teju ikvienam.

Atrakciju ir izstrādājusi «Bungee Sigulda» zīmola komanda, kas ekstrēmā sporta nozarē darbojas jau vairāk nekā 25 gadus. Profesionālās komandas instruktori parūpēsies par drošību un komfortu, kā arī palīdzēs ikvienam bailes pārvērst priekā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu