Porziņģis: Ja gūsti uzvaras Ņujorkā - esi karalis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kristaps Porziņģis vēlas palikt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Ņujorkas «Knicks» un gūt šajā komandā uzvaras. Viņa aizmainīšana netiek izskatīta.

«Tā ir labākā vieta, kur uzvarēt. Ja vari uzvarēt Ņujorkā - esi karalis,» izdevums «New York Post», atsaucoties uz KP 1:1 pasākumu «Elektrum» Olimpiskajā centrā Rīgā, citē Porziņģi. «Šo divu gadu laikā esmu guvis ļoti daudz pozitīvu emociju. Vēlos tur palikt un uzvarēt.»

Šī bija Porziņģa atbilde uz kāda jaunā basketbolista jautājumu: kāpēc tu negribi pamest Ņujorku?

Pirms šā gada NBA drafta, kad «Knicks» prezidenta amatā vēl atradās Fils Džeksons, klīda runas, ka Porziņģi varētu aizmainīt uz kādu citu komandu. Tiesa, tālāk par Džeksona publisku runāšanu tas nenonāca. Vēlāk Ņujorkas klubu atstāja pats Džeksons.

Pēdējās dienās Ziemeļamerikas prese raksta, ka uz Ņujorku varētu pārcelties viens no Klīvlendas «Cavaliers» līderiem Kairijs Ērvings. Piektdien Porziņģis sociālajā tīklā «Twitter» ar «patīk» novērtēja bildi, kurā «Knicks» formas tērpā redzams tieši Ērvings.

Porziņģis šobrīd kopā ar Latvijas valstsvienību gatavojas Eiropas čempionāta finālturnīram, kas no 31. augusta līdz 17. septembrim risināsies Stambulā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu