Trampa mīļākais vārds – miljardi jeb miljardi 2 minūšu garumā!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Internetā izplatīts video, kurš acīmredzot samontēts, lai uzskatāmi sabiedrībai parādītu, cik ļoti ASV prezidentam Donaldam Trampam savās uzrunās, diskusijās, intervijās patīk izmantot vārdu «miljardi».

Teju divas minūtes garajā video Tramps neskaitāmas reizes izmanto vārdu miljardi.

Šis ir tikai viens no daudzajiem video, kur interneta jokdari iesmej par ASV prezidentu. Trampu parodēja arī animācijas seriāls «South park» (Dienvidparks). Tiesa, viens no seriāla veidotājiem norādījis, ka kādu laiku atturēsies no Trampa parodēšanas, jo nevēlas, lai «Dienvidparks» pārvēršas par šovu, kas balstītos tikai uz ASV līdera izsmiešanu.

Trampa vārds pasaulē izskan diezgan bieži. Slavens viņš kļuvis ar saviem paziņojumiem, ka viņa plānotajam mūrim uz robežas ar Meksiku vajadzētu būt caurskatāmam un ar saules enerģijas paneļiem. Tāpat viņš visai asi kritizējis bēgļu uzņemšanu.

Tramps, kurš ir ticis kritizēts par nevēlēšanos tieši kritizēt Putinu par Krievijas iejaukšanos ASV prezidenta vēlēšanās pērn, intervijā arī norādījis, ka viņam un Putinam bijusi «lieliska tikšanās» G20 samita ietvaros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu