Rolls-Royce Phantom: no pirmās paaudzes līdz pēdējai

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

27.jūlijā Londonā notiks svinīgs pasākums The Great Eight Phantoms, kurā dienas gaismu ieraudzīs nākamās paaudzes Rolls-Royce Phantom.

Skaidrs, ka līdz pasākumam jaunā, astotās paaudzes Phantom ārējais izskats tiks turēts slepenībā (ja vien to kāds nenoplūdinās), un to pilnībā novērtēt varēs 27.jūlija vakarā plkst. 21 pēc Londonas laika.

Pagaidām Rolls-Royce ir publiskojuši tikai vienu jaunā flagmaņa attēlu, kurā redzams fragments no priekšdaļas profila skatā.

Karaliskais Rolls-Royce Phantom VI
Karaliskais Rolls-Royce Phantom VI Foto: Rolls-Royce

Tāpat Rolls-Royce atklājuši, ka jaunā modeļa prezentācijā viesosies arī vēsturiski nozīmīgi iepriekšējo paaudžu Phantom. To vidū būs karalienes Elizabetes II Phantom VI, Phantom VII, ar kuru 2003.gada 1.janvārī sākās Rolls-Royce renesanse, kā arī Phantom IV, kas savulaik piederējis ismailītu kopienas imāmam, sultānam Muhamedam Šaham Aga Hānam III.

Rolls-Royce Phantom VII
Rolls-Royce Phantom VII Foto: Rolls-Royce

Iepriekš Rolls-Royce darīja zināmu, ka izstādē būs apskatāmi arī amerikāņu aktiera un Brodvejas dejotāja Phantom I, motoru sportista un ātrākā cilvēka uz ūdens un sauszemes - Malkolma Kembela Phantom II, britu armijas feldmaršala Bernarda Montgomerija Rolls-Royce Phantom III un bītla Džona Lenona Phantom V.

Freda Astēra Rolls-Royce Phantom I

Malkolma Kembela Rolls-Royce Phantom II

Feldmaršala Bernarda Montgomerija Rolls-Royce Phantom III

Agas Hāna III Rolls-Royce Phantom IV

Džona Lenona Rolls-Royce Phantom V

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu